Kinga Csuriová - Oktató / Békéscsaba

Kinga Csuriová - Tanfolyam oktató

Az egész „köröm-szerelem” még fiatal gimnazista lányként ért utol. Hónapról hónapra figyeltem, ahogy az akkori körmösöm végzi a munkáját és annyira megtetszett ez a szakma, hogy eldöntöttem, mindenképp kipróbálom magamat benne. Aztán lassan a körömkészítés iránt érzett szenvedélyből igazi hivatás lett.

2009-ben hivatalosan is kézápoló- és műkörömépítő szakember lettem és megnyitottam első szalonomat, ahol az első pillanattól kezdve Crystal Nails alapanyagokkal dolgoztam.
Több díszítő országos versenyen is részt vettem, melyeken sikerült dobogóra állnom. Első nemzetközi megmérettetésem 2012-ben volt a Crystal Nails Európa Bajnokságon, ahol ezüstérmes lettem. A versenyeken való részvétel remek lehetőségnek bizonyult, hogy többen megismerjenek és lehetőséget kapjak külföldön is megmutatni a tudásomat.
Mindig is imádtam díszíteni és ezt a vendégköröm is nagyon jól tudta. Tőlem eddig még senki sem távozott egyszerű és unalmas körmökkel. Ennek köszönhetem, hogy egyre többen kerestek meg azzal a kéréssel, hogy szívesen tanulnának tőlem.
Így 2016-ban úgy döntöttem, hogy nyitok egy szalont egy nagyobb városban. Szintén ebben az évben végeztem el a Körmös Diplomát és vettem részt a Körömtáborban. Majd jött a felkérés a Crystal Nails-től, hogy legyek az oktatójuk, melyre azonnal igent mondtam.
Úgy gondolom, csak az előnyömre válhat még több kiváló szakemberrel megismerkedni, illetve tanulni tőlük és fejlődni. A jövőbeli terveim között szerepel, hogy továbbképezzem magamat és a lehető legjobban átadjam ezt a tudást a tanulóimnak.