Díszítő továbbképzések

Békéscsaba - Gyors és divatos díszítések transzeferfóliával, Royal Gel-lel és színes zselével szalonra szabva – az aktuális szezon divatszíneivel

Szeretnél vendégeidnek bámulatos szalondíszítéseket készíteni, melyek legalább olyan mutatósak, mint amilyen gyorsan elkészíthetők? Szerelmese vagy a fénylő transzferfóliás díszítéseknek, de bizonytalan vagy a használatában? Akkor ezen a tanfolyamon a helyed!
Alexa megmutatja, hogyan készíts különleges díszítéseket transzferfóliák,Royal Gel-ek és színes zselék segítségével. A transzferfóliák mind a 6 csoportjának használatát elsajátíthatod más divatos díszítő elemekkel kombinálva. Ha nem akarsz bonyolultabb díszítésekkel bajlódni vagy éppen vendégednek nincs sok ideje, akkor a transzferfólia a megoldás: a legkáprázatosabb minták is pillanatok alatt készülnek el.


Elsajátítható ismeretek

Anyagismeret – fixálásmentes Royal Gel, transzferfólia és használata, minták kombinálása, kompozíció alkotás, színharmónia.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk: Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A tanfolyamra javasolt anyagok:
Nagyobb méretű tipek, gyurmaragasztó, finomattitó buffer, kedvenc tavasz-nyári Royal Gel színeid, bármely színes zseléhez használt ecset (pl: Nero Merlo 0), portalanító kefe, Foil Gel transzferfólia zselé, fekete transzferfólia ragasztó, Xtreme transzferfóliák, néhány sablon vagy keverő paletta, Barbara II vagy Art Design ecset, 0 Short/0 Long ecset, Barbara I ecset, pontozó tű, Mica, strasszkövek, tipragasztó, French Top Clear vagy más átlátszó építő zselé, Top Seal Light/Easy Off Top Gel, aprószemű csillámpor.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.