Díszítő továbbképzések

Békéscsaba - Körmösnap EXTRA: Orosz luxury dizájn Romanov módra, extrém szalonalapokon – újratöltve

Építs és díszíts különleges, extra körmöket, mint a legnagyobb orosz mesterek! | Oktató: Sergey Lavrukhin - Többszörös Orosz Bajnok, Nemzetközi Oktató

Sergey Lavrukhint a világ egyik legjobb orosz oktatójaként tartja számon a körmös szakma. Most tőle tanulhatod meg az extrém szalonkörmök építésének minden fortélyát, zseléből. A Többszörös Orosz Bajnok megmutatja, milyen az orosz luxury dizájn – felületi és beépített – díszítés Royal Gel-lel és színes zselével, a legfrissebb moszkvai divatnak megfelelően.

Modell nem szükséges, dolgozhatsz a saját kezeden.


Elsajátítható ismeretek

Technikailag tökéletes zselés körmök építése, hibátlan körömágyhosszabbítás mesterfogásai, legapróbb trükkjei, a hajlítás, a szabadszél és a borítás fortélyai. Felületi és beépített díszítések Royal Gel-lel és színes zselékkel. Színes zselék és használatuk, színátmenetek, vékony vonalak, tökéletes kompozíció elkészítése.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal:

Zselés építéshez szükséges építőanyagaid, szalonban színes végű francia körmöt készítéséhez szükséges színes anyagok, valamint hajlító csipesz, ecsetek az építéshez, ecsetek a díszítéshez, buffer, fényzselé.

Mi biztosítjuk:

Színes zselék, Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

 


 

Oktatás helyszíne:
1085 Budapest, József utca 10.

Oktatás időtartama

2014. június 2. (hétfő) 9.00-16.00 óráig