Hírek, cikkek Budapest

Crystal Nails Körmösnap 2018. nyár - beszámoló

  • 2018.06.11 - 15:19
  • |

2018. június 3-án a Budapest Kongresszusi Központban debütáltak a nyár legvadítóbb trendszínei a Crystal Nails Körmösnapon.

2018. június 3-án a Budapest Kongresszusi Központban debütáltak a nyár legvadítóbb trendszínei a Crystal Nails Körmösnapon. 10 nemzetközi bajnok oktató mutatta be az idei szezon legújabb alapozó zselé és körömerősítő anyagát a Compact Base Gel-t és annak három árnyalatát a Clear-t, Cover Pink-et és a Transclucent Nude-ot, 20 db nyári 3 Step és ONE Step CrystaLac, Royal Gel, Art Gel festőzselé és Sand effect körömlakk trendszínnel mellett a színpadon.

Az újdonságok között 15 új díszítőanyag közül is válogathattak a résztvevők: többek között a Holo Box készlet, 3 db Art Gel, 5 db elképesztő Swaroviski Festival Collection válogatás, 6 db nyári matrica, 3 db 3D Rombusz díszítő flitter, 1 db Holo Silver Nailfetti és az új Strassznyomda szett is bemutatkozott a Körmösnapon.

A színpadi programok mellett különböző workshopokon is részt vehettek a látogatók, többek között a Crystal Spa, LuxLash és a Nagy körömszín választó szakmai előadásokon. A Crystal Nails csapata emellett ingyenes géllakozással várta a rendezvény látogatóit.

A Crystal Hungarian Nail Cup 2018 pályázatainak, az Ékszerkészítő és Mobiltok díszítő versenynek is meghirdették három-három nyertesét, akik átvehették egy 100.000, 50.000 és 25.000 Ft értékű Crystal Nails ajándékcsomagot.

Crystal Nails Ékszerkészítő verseny helyezettei:

I. helyezett: Köntös Ildikó

II. helyezett: Nyitrai Mercédesz

III. helyezett: Csontosné Gebei Tímea

Crystal Nails Mobiltok díszítő verseny helyezettei:

I. helyezett:Kovács Lídia és Stubán Vivien

II. helyezett: Horváthné Tóth Veronika

III. helyezett: Nagy Alexandra

Megrendezésre került a Crystal Nails Hashtag Point elnevezésű ajándéksorsolás, mely során a résztvevők között 3X 10 000 Ft értékű ajándékutalványt sorsoltunk ki.

2 díszítő továbbképzéssel bővült a Crystal Nails műköröm tanfolyamainak kínálata, a Füstös hatás – neon pigmentporokkal, CrystaLac és Royal Gel alapokra és a Candy Ball körmök kreatív, kombinált zselés festéssel kiegészítve tanfolyamokkal.