Hírek, cikkek Budapest

Itt a versenyszezon! Indulj a Crystal Nails színeiben és Mi támogatunk!

  • 2015.10.14 - 14:41
  • |

Megérkezett az ősz és vele együtt „eljött” a versenyszezon is: egymást érik a megmérettetések, melyeken érdemes próbára tenned tudásod. És ha már indulsz, megéri a Crystal Nails színeiben versenyezned. Hogy miért? Mert a megújult hazai és nemzetközi versenyzői csapatépítő rendszernek köszönhetően pénzbeni és termékbeni támogatást is kapsz!

Pénzbeni támogatás, sikereidért
Ha Crystal Nails-es magyar versenyzőként indulnál az alábbi versenyek valamelyikén és nyersz, a versenyt követően az alábbi pénzbeni támogatásban részesülsz: A 3 nemzetközi nagyverseny Düsseldorf VB, Londoni Olimpia (Nail Olimpia) 3. divízió és München EB első helyezettje 300 000 forintot – London Olimpia (Nail Olimpia) 2. divízió első helyezettje 100 000 forintot, az 1. divízió első helyezettje 50 000 forintot kap.

Ajándék Crystal Nails versenypóló
Bármely hazai versenyen indulsz (és ezt nevezési lappal is igazolni tudod) Crystal Nails terméktámogatást (5 000 forint értékben), illetve egyedi Crystal Nails „versenypólót” kapsz tőlünk ajándékba!

És hogy ki minősül Crystal Nails-es versenyzőnek?
Az, aki főként Crystal Nails-es alapanyagokkal és eszközökkel dolgozik, illetve Crystal Nails logós pólót vagy kötényt visel a versenyen, eredményhirdetésen (amennyiben ez nem kizárt). Általunk felhasználható fotó logózott ruházatban feltétel. - Versenysikereidről a fotót az alábbi címre várjuk: marketing@elitecosmetix.com

Hűségpont jutalmazás – pontokkal is honoráljuk sikered
Bármely Magyar Bajnokságon szerzett aranyérem 100, ezüstérem 50, bronzérem 25 hűségpontot ér! ( Hűségpontjaid Crystal Card hűségkártyán gyűjtheted, melyeket a hűségfüzetben található sikertermékekre válthatsz be.  


Crystal Nails Tip-Box és Crystal Nails Ékszerkészítő verseny
A Crystal Nails egyúttal versenyeket is szervez – a következő a Crystal Nails Tip-Box (két kategóriában) és a Crystal Nails Ékszerkészítő verseny lesz november 22-én, a Körmösnapon, a Várkert Bazárban. (LINK) Mivel ezeken nevezési díj nincs, bátran nevezhetsz, hiszen vesztenivalód nincs. Csak „nyernivalód”!