Díszítő továbbképzések

Kaposvár - Új! „Waterway” profi technika – gyors és látványos szalondíszítések WaterPro CrystaLac-kokkal és géllakkokkal

Oktató: Majnik Mónika

A "Waterway" profi technika egy rendkívül látványos, díszítési technika, mely a kevésbé gyakorlott szakemberek számára is könnyedén elsajátítható. Móni segítségével Te is mestere lehetsz ennek a gyors, géllakkos szalondíszítő technikának. A tanfolyamon mindent megtanulhatsz a WaterPro CrystaLac-okról, illetve arról, hogyan alkalmazd őket ONE STEP CrystaLac-okkal vagy 3 STEP CrystaLac-okkal. A fehér és fekete WaterPro CrystaLac színekkel az összes CrystaLac szín kombinálható; a gyönyörű mintáknak csupán a képzelet szab határt.

Nehézségi szint: 1

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Elsajátítható ismeretek

3 STEP és ONE STEP CrystaLac és Royal Gel anyagismeret, jellemzőik és tulajdonságaik, anyagvezetés technikája, vékony vonalak készítése, kontúrozás, színátmenet, márvány hatás, minta és kompozíció kialakítás, pár perces szalonminták készítése.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok listája:

fekete és fehér WaterPro CrystaLac, kedvenc ONE STEP (1S és OS), 3 STEP (3S és GL), Tiger Eye CrystaLac színeid, R6-os Royal Gel, 0 Short ecset, 0 Long ecset, Art Design ecset, díszítő tip.

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen!


Tanfolyamra javasolt anyagok listája: