Divatos minták díszítőmix évszakra hangolt színekkel - színes zselé, Royal Gel és a legnépszerűbb díszítő anyagok kombinációjával

Divatos díszítések határok nélkül - barokk motívumok, tapéta és állat minták, szalonban népszerű egyszerű virágok. A legkeresettebb díszítőanyagok kombinációja: színes zselék, Royal Gel-ek, Art Gel-ek, Baroque Gel-ek, ChroMe CrystaLac-ok és vízbázisú festékek (akril ésaquarell) felhasználásával készítünk egyedi motívumokat. Ehhez különböző díszítő elemeket is felhasználunk, mint például Mica, transzferfólia, Crystal sellő porok, Baroque Stickers. A tanfolyam betekintést enged a különböző díszítő technikák használatába, segít eligazodni a végtelen díszítőlehetőségek között. Alexa megmutatja, hogyan kombináld a különböző díszítő technikákat és hogyan építs fel egy teljes dizájnt, egészen az alapoktól. Megtanítja, hogyan válaszd ki a színeket és árnyalatokat, illetve hogyan készíts tökéletes kompozíciót.
A 2014-ES CRYSTAL NAILS ADVENTI NAPTÁRAKBAN LÉVŐ KUPONT BEVÁLTHATOD! REFERENCIA SZALONOK 50%-OS KEDVEZMÉNYÉT IS BEVÁLTJUK! OKJ-S TANULÓINK RÉSZÉRE A KÉPZÉS KEDVEZMÉNYES ÁRON ELÉRHETŐ : -20% ÉRDEKLŐDJ A FELTÉTELEKRŐL!

A tanfolyam kezdete: 2015. június 12. - 09:30

A tanfolyam vége: 2015. június 12. - 17:00

Képző intézmény: Deja-Vu Dream Kft.

Képzés helyszíne: 7400 Kaposvár, Fő utca 45.

A tanfolyam díja: 12 446 Ft


Érdeklődés / jelentkezés

Körömdizájner szakmai képzés: 20/217-1490 vagy iskola2@deja-vu.hu Továbbképzés: 20/388-3000 vagy oktatas@deja-vu.hu