Tóth Erika - Oktató / Kaposvár

Tóth Erika - Tanfolyam oktató

2012. Januárban végeztem az Elite Cosmetix OKJ-s kézápoló és műkörömépítő tanfolyamán. Minél hamarabb szerettem volna dolgozni a szakmában, ezért már a tanfolyam alatt otthon barátnőknek, családtagoknak megcsináltam a körmét, természetesen ingyen, gyakorlás céljából.

Több díszítő, és technikai továbbképzésen részt vettem a Crystal Nails szervezésében, elvégeztem a körmösdiplomát, s Balázsi Szilvinél részt vettem egy gel lakk versenyfelkészítőn is. 

2015. májusában indultam a Körmösnapon megrendezett gel lakk versenyen, ahol 4. helyezett lettem. (akkor még versenyfelkészítő nélkül). Illetve készítettem egy mobiltokot, amivel a körmösnapi versenyen 8. helyezést értem el.

2015. októberében az Extra köröm magazin versényén indultam, gel lakk kategoriában, halado szinten, ahol a kategóriámban első lettem, profi szinten második. 

Egy hónappal később, Érden is elindultam, szintén gél lakk kategóriában, itt sikerült elhoznom az első helyezést, illetve mobiltok díszítő kategóriában a második helyezést.

2015. decemberben ugyanígy gel lakk kategóriában második helyezést értem el a MOSZI által megrendezett nagyszabású rendezvényen. 

A továbbiakban, ahogy időm engedi, más kategóriákban is ki szeretném próbálni magam.

Számomra a szalonmunka is nagyon fontos, nagyon szeretem csinálni.