OKJ Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyam! Becsatlakozási lehetőség már elindult képzésbe!

Kézápoló és műkörömépítő, illetve lábápoló tanfolyam

A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam, illetve a Lábápoló tanfolyam állami OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad, ami előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának.
Ne maradj le, jelentkezz most, és szerezz szakmát Nálunk ;) Jelentkezés emailben: iskola2@deja-vu.hu telefon: 0620-217-1490 Az indulási időpont irányadó! A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamunk állami OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad, ami előfeltétele a műkörmös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának. OKJ-s szakmunkás- bizonyítványodat kérheted EUROPASS (az Erópai Unióban is elfogadott) formában is több nyelven! OKJ-s képzéseink, a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről, hatálya alá tartozó képzések. Fnytsz: E-000849/2014 Miért válaszd ezt a szakmát és a mi iskolánkat? • A Mesterleveles vezető szakoktató mellett kiváló oktató csapatunk segít, hogy könnyen elsajátítsd a szakmát. • Több, folyamatosan megújuló, a divatot követő továbbképzéseken fejlesztheted a tudásodat. • A szakma világversenyein kiemelkedő esélyekkel indulhat, akit oktatóink készítenek fel. • Munkaidődet a saját időbeosztásod szerint alakíthatod! • Kellő kitartással felépítheted a saját vállalkozásodat! • Műkörömépítő és Kézápoló képzésünk elite szintű, gyakorlat orientált! • A Crystal Nails legnagyobb és legsikeresebb szakmai partnere vagyunk!

A tanfolyam kezdete: 2022. augusztus 19. - 16:00

A tanfolyam vége: 2022. november 26. - 20:00

Képző intézmény: Deja-Vu Dream Kft.

Képzés helyszíne: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1.

A tanfolyam díja: 164 500 Ft


Érdeklődés / jelentkezés

Továbbképzéseknél: Telefon - 20/388-3000 E-mail - oktatas@deja-vu.hu OKJ képzéseknél: Telefon- 20/217-1490 E-mail - iskola2@deja-vu.hu