Nyeste Beatrix - Oktató / Kecskemét

Nyeste Beatrix - Tanfolyam oktató

Különböző szakmai végzettségeimet mind a szépségszakma köré építettem fel.

Újságíróként számos szépségápolási rovatban működtem közre, melyből számomra a legkedvesebb a Radioaktív 93.6 életmódmagazinja, melynek szerkesztő-műsorvezetőjeként egy évig tevékenykedtem. Emellett írtam anyagismeret és szakmai ismeret tankönyvet, szépségápolásról szóló cikkeket, és könyv lektoraként is megjelentem.

Folyamatos kozmetikai és sminkes továbbképzést követően számos TV műsorban szakértőként szerepeltem. Az RTL klub Csak csajok, Viva TV Trend és Interaktív című műsorában rendszeresen segítettem eligazodni a nézőknek a különböző szépségápolási témákban. A Mayo Chix Divatpercek című műsorának a kozmetikus szakértőjeként is láthatott a közönség.

2008-ban diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki karán, mint kozmetikus műszaki szakoktató. Ezek után egy kozmetikai cég oktatójaként dolgoztam egy évet. A munkám itt az oktatáson túl kiterjedt újságírói feladatok elvégzésére, kongresszusok megszervezésére és az azokon való különböző feladatkörök elvégzésére. Majd luxus-kozmetikumok oktatását végeztem. Ebben a munkámban számos vidéki kozmetikába és a határon túlra is eljutottam, de számos iskolában is megfordultam, hogy a leendő kozmetikusoknak tartsak bemutatót, ezen kívül itt is részt vettem a kongresszusi munkálatokban.

Tanulmányok:

  • 2008-2005: A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki kar, műszaki szakoktató, kozmetikus szakirányán szereztem meg diplomámat
  • 2006-2007: MÚOSZ Újságíró II. képzés
  • 2003-2005: Kozmetikus Szakképző Iskola – Haj-tan

Verseny eredmények:

  • 2004-től: Számos sminkversenyen eredményesen szerepeltem: Beauty Kék Gyémánt kupa, Le nouvelle esthetique, Szegedi smink kupa

 

Nyeste Beatrix képzései Kecskemét településen: