Hírek, cikkek Budapest

Crystal Nails – Készülj fel a versenyekre BAJNOK OKTATÓINKKAL!

  • 2011.08.25 - 14:47
  • |

Mint ahogyan Ti is tudjátok, hétvégén (aug. 7.) lezajlott a Crystal European Nailcup 2011. A versenyen építő és díszítő kategóriában indulhattak a jelentkezők.

Az Európa Kupáról további információkat ITT találsz! Mi a Bajnokok titka? Olvass tovább, és Te is megtudod!

Mi szükséges ahhoz, hogy Te is versenyt nyerj?

Tudás, tapasztalat, kiváló anyagok és persze felkészültség. Ez utóbbi két feltételhez mi is hozzájárulunk minden körmös szakembernek:

-a Crystal Nails profi anyagaival és eszközeivel 2008 és 2011 között 38 (!!!) győzelmet söpörhettek be versenyzőink, sőt, a 2010-es és a 2011-es Világbajnokságról is mi hoztuk haza az Aranyat kicsi országunkba!

-oktatásainkon Bajnok Oktatóinktól tanulhatod meg az összes fortélyt, amivel Te is győztes lehetsz, akár a versenyen, akár a szalonodban vendégeid szemében.

A körmös-szakma divat-szakma; állandóan változik, megújul. Ahhoz, hogy tarthasd a lépést az új trendekkel és technikákkal, folyamatosan tájékozódnod kell. Biztosan részt vettél már tanfolyamokon, továbbképzéseken, s a megszerzett tudást kamatoztattad mindennapi munkád során.


Talán már versenyzésről is álmodoztál… mi tudjuk: a versenyek hangulata, izgalma, a győzelem örömmámora mind-mind leírhatatlan élmény. Felkészülés nélkül azonban nehéz a csúcsra jutni!

Vedd igénybe BAJNOK OKTATÓINK VERSENYFELKÉSZÍTŐ KÉPZÉSEIT!

ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ A 2010-es VILÁGBAJNOKKAL

Malekné Vigh Mária 2010 év zselés körömépítő Világbajnoka (Düsseldorf).  Érdeklődni a 0620/341 1311-es telefonszámon, Malekné Marcsinál lehet.VERSENYFELKÉSZÍTŐ 2011 VILÁGBAJNOKÁVAL

Kovács Gabó, a 2011 év Világbajnoka (Düsseldorf), a londoni Körömolimpia Aranyérmese és Győztesek Győztese.  Zselés és porcelános versenytrükkök, titkok. Érdeklődni a 0670/930 0718-as telefonszámon, Kovács Gabónál lehet.


VERSENYFELKÉSZÍTŐ AZ OLIMPIAI BAJNOKKAL

Fekete Zsuzsannával - Olimpiai Bajnok (London, 2010), kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Aranykoszorús Mester, számtalanszor zsűrizett, ismeri a nemzetközi versenyek nagy versenyzőinek "nagy titkait" ő készítette fel a Magyar Bajnokok jelentős részét. Érdeklődni a 0620/359 5265-ös telefonszámon, Fekete Zsuzsinál lehet.


PORCELÁN/AKRIL FELSŐ SZINTŰ MŰHELYTITKOK AZ OLIMPIAI DÍSZÍTŐ BAJNOKTÓL

Váradi Szabina Twixi- (Olimpiai Díszítő Bajnok, London). Emelt szintű díszítő képzés azoknak, akik betekintést szeretnének nyerni az egyetlen magyar Olimpiai Díszítő Bajnok titkaiba. Időpont és információ egyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges:  061/323 0258.


További információért látogass el a crystalnails.hu weblapra, vagy keress minket a Facebook-on: Crystal Nails Hungary.