Technikai továbbképzések

Budapest - Fekete Zsuzsanna - Xtreme Fusion AcrylGel AkrilZselé – Újgenerációs építési technika

A képzéshez kuponok és kedvezmények nem vehetők igénybe. A Bp. i és vidéki árak eltérhetnek. Pontosan tájékozódni az adott helyszínre klikkelve lehet. A képzésre a FUSION Géleket és a folyadékot szükség szerint biztosítom!Ha nem szeretnél rögtön beruházni,de szeretnéd megpróbálni magad ebben a technikában,akkor csak az eszközeidet hozd magaddal!

A Fusion rendszerben a zselé könnyed kezelhetősége és a porcelán jó formázhatósága ötvöződik. Uv fényre kötő anyag és a porcelánra jellemző kezelhetőség lévén a formázási időt személyre szabottan alakíthatod,így lehetővé téve a pontosabb építést,ez által a kevesebb reszelést,ami jelentősen csökkenti a munkaidőt! Kötés után a zselé könnyed reszelhetősége és a porcelán erőssége elegyedik.


Elsajátítható ismeretek

 Különböző építési módok ismertetése és begyakorlás.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Fém-és egyéb eszközök: -Profi bőrfeltoló-kaparó -C-ív hajlító csipesz -C-ív hajlító rudak (nem feltétlenül szükséges) -bőrvágó olló -sablonvágó olló (Flexi) -keverő spatula -ÚJ Wonderform sablon és-vagy Pillangó sablon -cleanser és finomított papírtörlő,vagy cleanser pad Reszelők: -IronX reszelő,vagy Xtreme 150/150 -Klasszikus zebra reszelő:150/150 -homokolt finomító buffer,rózsaszín belsejű -Fa reszelő -Új cseppreszelő Előkészítő folyadékok: -Spray Prep,vagy Nail Prep -Acid Free (savmentes)Primer Fusion zselék:Clear,Cover Pink,Extra White,White -Folyadék tartó tégely/bármilyen -Uv liquid,és-vagy cleanser Ecset: -Nero Merlo 2-es,vagy Profi Porcelán ecset(fekete nyelű),vagy A6-os porcelán ecset,vagy Nero Merlo 1-es,vagy 6-os porcelán ecset Ezen kívül hozz magaddal jegyzetfüzetet és ha lehetőséged van,akkor Led/Uv lámpát. Szükséges hoznod még egy törölközőt vagy terítőt az asztalra. Mi biztosítjuk az UV lámpát, az asztali lámpát, a papírtörlőt. A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Tanfolyamra javasolt anyagok listája:


Oktatás időtartama

9:00-16:00

Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)