Technikai továbbképzések

Budapest - Modern manikűr és géllakk technika kombinált tanfolyam

A nagysikerű tanfolyam teljes átalakításon esett keresztül. Alexa az elmúlt több mint egy évben neves orosz mesteroktatóktól tanulta a manikűr apró trükkjeit, és az erősítő technikával való tökéletes körmök készítését. A tanfolyam megújult tartalma a korábbi verziónál még átfogóbb, rengeteg apró részlettel bővült, mely eddig kimaradt, viszont a mindennapi munka során folyamatosan találkozunk velük.
A tanfolyamon a többek között a gépi anyagleszedés több verzióját, csiszológéppel való formázást, natúr és töltött köröm esetében a teljes előkészítést, a 4 leggyakoribb  bőrtípus megfelelő kezelését is elsajátíthatod. Megismerheted ennek a 4 bőrtípusnak a felismerését, és a megfelelő kezelési sorrend kiválasztását, hiszen eltérően kell egy érzékeny, extra letapadt, vagy erős pterigioval rendelkező bőrt manikűrözni.
 
Géllakk technikából megtanulhatod új köröm készítése, töltés és alapszíncsere esetén is elkészíteni az alapokat: francia, baby boomer, és egyszínű köröm készítését is. Külön kitérve a nehezen kezelhető színekre, mint a hiperpigmentált színek, és a nehezebben eldolgozható pasztell árnyalatok.
 
Minden gyakorlati részt rengeteg elmélet és változatos magyarázat előz meg, ábrákkal, rajzokkal, esettanulmányokkal, fotó elemzéssel és hibajavítás bemutatókkal tarkítva. Milyen lámpát, gépet, csiszolófejet, anyagot, minden egyebet válassz (bal kezesként is)? A létező összes alkalmazható anyagot és eszközt megismerhetsz, hogy kiválaszd a számodra legkedvezőbbeket.
Kitérünk az eszközök helyes tisztítására, tárolására is, ahogyan azt egy aktívan működő szalonban érdemes elvégezni, hogy a munka gördülékeny de higiénikus legyen két vendég között.
 
A tanfolyam célja egy teljesen új szemlélet kialakítása, amivel maximálisan professzionális szintre emelhető a szalonban legtöbbször kért szolgáltatás: a géllakkozás egy gyönyörű manikűrrel.
 
Mivel a tananyag annyira részletes és átfogó, hogy személyesen csak az elmélet átadása is napokba tellene gyakorlás nélkül, így egy rendkívül hatékony új oktatási módszerrel kerül bemutatására. Az összes elméleti és gyakorlati bemutató online, strukturáltan, a megfelelő modellek kiválasztásával előzetesen rögzített videók keretein belül kerülnek átadásra. (Minden csoport ezáltal egységesen teljes anyagot kap, nincs meg annak a kockázata, hogy ha nincs a jelen levők között egy adott bőrtípus, akkor az a csoport azt az információt nem kapja meg.) Ennek óriási előnye, hogy saját tempódban, akár újra és újra nézve, tiszta, közeli képen látva nézheted meg az összes anyagot, kényelmesen, bárhol.
Ezt az anyagot egyenesen az oktatótól előre fogod megkapni, és a tanfolyam személyes gyakorlati napjáig annyi dolgod lesz, hogy minden videót nézz meg és jegyzetelj ki magadnak. Az anyaghoz való hozzáférésed megmarad a gyakorlati nap után is, mert fejlődési szintedtől függően mindig találhatsz benne egy-egy részt ami esetleg később válik számodra aktuálissá.
A gyakorlati napon már csak egy emlékeztető bemutatót fogsz látni, és ezáltal szinte az egész nap rendelkezésre áll, hogy akár 2 modellen is dolgozz és minden lépésben segítségedre lesz Alexa. A nap végén az elkészült munkákat együtt fotózzátok is, ebben is számíthatsz segítségre és útmutatása, hogy saját stílusod megtalálásával növelhessd közösségi oldalaid elérését és ezáltal vendégköröd bővítését is.
 
Modell 1: 10:30-12:30 ideális lehet saját kéz is
Ebéd 12:30-13:00-ig
Modell 2: 13:00-15:00
Fotózás: 15:00-16:00

Elsajátítható ismeretek

Elsajátítható ismeretek: manikűr ismeret, anatómia, eszközök megismerése, anyagismeret, anyagok felületének helyes kialakítása, különböző színek kezelése, eszközök helyes alkalmazása, anyagleszedés, gépi formázás, manikűr különböző bőrtípusokon, egyedi lépéssorrendek kialakítása, probléma orientált megoldások elsajátítása, felület teljes előkészítése és megtisztítása natúr köröm és töltés esetén is, átlátszó és színes anyagfelvitel natúr köröm és töltés esetén is, bal kezes bemutató, hibajavítás, fotózás technika: bevilágítás, helyes szög, fényforrások, kellékek. 

Oktatás díja

30 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)