Hírek, cikkek Budapest

Csatlakozz Te is a nyertesekhez!!!

  • 2011.08.25 - 11:06
  • |

A 2009. március 1-én megrendezett Országos Műköröm Bajnokságon (MOSZI Kongresszus) első alkalommal kerültek megmérettetésre a műköröm iskolák tanulói.

Crystal Nails Kupák A MOSZI által a tanulók részére is megrendezésre került műköröm és pedikűr verseny több szempontból is építő kezdeményezés volt.
Egyrészt inspirálja a képzőintézményeket a színvonalas oktatás megvalósítására, hiszen a verseny eredménye egyfajta rangsort jelent,  összehasonlíthatóvá válik az oktatás minősége. Másrészt pedig ösztönzi a tanulókat az alapos és folyamatos tanulásra. A versenyzők közül a felkészítés során sokan mondták: „ha nem is nyerünk legalább kaptunk néhány plusz órát, ami a hasznunkra válik”.

Nagy volt az érdeklődés. Építő műköröm kategóriában 47 versenyző indult.  A zsűri tagok elmondása szerint egyes tanulók munkái a szalon kategóriában is megállták volna a helyüket.

A legsikeresebb képzőintézménynek iskolánk az Elite KörmösAkadémia bizonyult. Tanulóink szinte valamennyi versenyszámot megnyerték.


Műköröm tanuló kategória: 1. helyezett: Méhész Alexandra.
Díszítő kategória: 1. helyezett: Kocztur Nikolett.
Pedikűr tanuló kategória: 1. helyezett: Erdős Csilla, 2. helyezett: Faragó Ilona.


Méhész Alexandra Kocztur Nikolett Erdős Csilla, Faragó Ilona

A visszajelzésekből kiderült, hogy a résztvevők nagyon jól érezték magukat a szalon és a tanuló versenyben. Vidékről és a Pestről érkezett nézők közül is sokan kedvet kaptak a versenyzéshez. Reméljük, hogy az óriási sikerre való tekintettel, rendszeresen megrendezésre kerül majd ez a színvonalas bajnokság.