Díszítő továbbképzések

Budapest - EGY MOZDULAT díszítő képzés – ALAPOK

Oktató: Kun Zsuzsanna

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a vendégkör-vonzó Egy mozdulat díszítő technikát, amely első ránézésre egyszerűnek tűnhet. Zsuzsitól megtanulhatod a helyes ecset- és festékhasználatot, a technikára jellemző színátmenet elkészítését, a szalonban használatos alapvirágokat. Először gyakorlólapon dolgozunk. Ha már mindenkinek a „kezében van” a technika minden alapmozdulata, akkor veszünk tipet a kezünkbe és festjük meg a mintákat. Egy mozdulat alapokon tanult motívumaid vonzani fogják az új vendégeket, csak győzd időpontokkal!


Elsajátítható ismeretek

Ez a tanfolyam azoknak ajánlott, akik kevésbé gyakorlottak és szeretnék a lehető leggyorsabban kialakítani vendégkörüket. Ha vendégeid látványos, szemet gyönyörködtető díszítésekkel-egyszerűbb virágokkal és motívumokkal-szeretnéd elvarázsolni, ezt a tanfolyamot neked találták ki!


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok: átlátszó hosszú Stiletto tip, akrilfestékek: 1-es, 2-es, 9-es, 10-es, 18-as, 21-es, 25-ös,27-es), buffer, vizes edény, keverőtál, díszítő tű, bőrvágó olló, 6-os porcelánecset (jó egy régi ecset is, amit már nem használunk porcelán köröm építésére, de nincs belekötött anyag), Twixi ecset, One Move I+ ecset, One Move II+ ecset, narancsos ecsetmosó folyadék, akrilfesték lassító folyadék, fényzselé (pl. Top Shine)

Mi biztosítjuk: UV lámpa, papírtörlő, asztali lámpa, akril festékek.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 


Oktatás díja

12 446 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)

Tanulói vélemények

#001 bobné horváth hermina 2013.06.07 - 22:31

Sziaszatok! Nagyon meg voltam elégedve a képzéssel ,azóta egyre jobban megy a festés ,és a következő képzésre is fogok menni. Ja ,, és a zsuzsi nagyon jó oktató!! :))