Díszítő továbbképzések

Budapest - Megújult ! Kezdő egy mozdulat tanfolyam One Move akrilfestékekkel – gyors és látványos szalondíszítések

Oktató: Kesztyűs Dóra

Dóri nagy kedvence az egy mozdulat technika, amit a szalonjában is nap, mint nap alkalmaz, hiszen változatos és nagyon látványos. Ha kezdő vagy, esetleg régóta szemezel az egy mozdulat virágokkal, akkor ezen a tanfolyamon a helyed, hiszen a népszerű, igazán szalonra hangolt díszítési technikával ismerkedhetsz meg, illetve villámgyors „vendégkedvenc” mintákat sajátíthatsz el. A nap végére garantáltan téged is rabul ejt a sok-sok virág és a színek végtelen lehetősége. A tanfolyamon Te döntheted el, hogy Art Gel-lel, vagy akril festékekkel szeretnél inkább dolgozni, Dóri mindkét anyagcsoporthoz megtanítja a technikát. Ha nehéz a döntés, akkor a tanfolyam keretein belül ki tudod próbálni mindkettőt! Szint: Kezdő

Elsajátítható ismeretek

Art Gel anyagismeret, One Move akrilfesték anyagismeret, CrystaLac anyagismeret, egy mozdulat technika alapjai, színkeverés, hígítás, kompozíció alkotás, kontúrozás technikája.

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Alapnak: sötétebb dekor színek (ONE STEP CrystaLac, 3 STEP CrystaLac, Royal Gel), MattEver Matte Top Gel, Cool Top Gel, festőpaletta vagy dobozka, díszítő tipek, OneMove II+ ecset, OneMove IV+ ecset, díszítőtű, finomító buffer, gyurmaragasztó (pl. TipFix)

Ezeken kívül, ha akril festékekkel szeretnél dolgozni:

Kedvenc OneMove akrilfestékeid (pl. 1,2, 9, 13, 18, 25, 36),
Barbara II. ecset, akrilfesték lassító folyadék, gumikesztyű, ecsettisztító pohár, kis darab szilikonos sütőpapír.

Ezeken kívül, ha Art Gel-lel szeretnél dolgozni:

Art Gel festőzselék (legfontosabbak: fekete, fehér, olíva zöld, babarózsaszín, fuchsia, neon citromsárga, barna, lila, kék), 0 Short vagy 0 Mini ecset, Art Design ecset, Cleanser + szálmentes törlő (vagy CleanserPad).

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 

 


Oktatás időtartama

09:00-16:00

Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)