Díszítő továbbképzések

Budapest - Megújult ! Haladó egy mozdulat tanfolyam, látványos szalondíszítések emelt szinten

Oktató: Kesztyűs Dóra

Ha szereted az egy mozdulat technikát és a hagyományos virágokon kívül szeretnél különlegesebb mintákat is készíteni vendégeidnek, akkor itt a helyed! Legyen szó Art Gel-ről, vagy akril festékről, Dórinak nagy kedvence az egy mozdulat technika. Nagyon látványos és a szalonjában vendégei is imádják. A tanfolyamon neked is megtanítja, hogy hogyan lehet tovább fejleszteni az alap technikát és hogyan készülnek a profi virágok. Szalonmunkába is jól beilleszthetőek a díszítések, mert időtől függően variálhatóak és rövid körmökön is nagyon mutatósak. Vendégeid imádni fogják! A tanfolyamon Te döntheted el, hogy Art Gel-lel, vagy akril festékekkel szeretnél inkább dolgozni, Dóri mindkét anyagcsoporthoz megtanítja a technikát. A továbbképzésen való részvételhez szükséges az egy mozdulat technika alapjainak ismerete! Szint: Haladó

Elsajátítható ismeretek

Art Gel anyagismeret, OneMove akrilfesték anyagismeret, egy mozdulat technika emelt szinten, színkeverés, kompozíció alkotás, kontúrozás technikája.

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Alapnak: sötétebb dekor színek (ONE STEP CrystaLac, 3 STEP CrystaLac, Royal Gel), MattEver Matte Top Gel, Cool Top Gel, festőpaletta vagy dobozka, díszítő tipek, OneMove II+ ecset, OneMove IV+ ecset, díszítőtű, finomító buffer, gyurmaragasztó (pl. TipFix)

Ezeken kívül, ha akril festékekkel szeretnél dolgozni:

Kedvenc OneMove akrilfestékeid (pl. 1,2, 8, 9, 13, 18, 25, 26, 28, 34, 36, 43, 55),
Barbara II. ecset, akrilfesték lassító folyadék, gumikesztyű, ecsettisztító pohár, kis darab szilikonos sütőpapír.

Ezeken kívül, ha Art Gel-lel szeretnél dolgozni:

Art Gel festőzselék (legfontosabbak: fekete, fehér, olíva zöld, piros, babarózsaszín, fuchsia, magenta, neon korall, neon citromsárga, barna, lila, kék), 0 Short vagy 0 Mini ecset, Art Design ecset, Cleanser + szálmentes törlő (vagy CleanserPad).

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen!

 


Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)