Díszítő továbbképzések

Budapest - Szalon nail Art mix díszítő tanfolyam

Ez a díszítő mix tanfolyam kifejezetten kezdőknek lett összeállítva. Összefoglalja a nail art legnépszerűbb díszítő elemeit és elvégzése után nem lesz olyan díszítő, amelyet ne tudnál helyesen, kreatívan, sokoldalúan felhasználni. A lista olyan hosszú, hogy sorolni is nehéz: Nailfetti, Rombusz flitter, Cukorpor, Glam Glitter, Sellőpor, csillámpor, Platinum fólia, Crystal Flake, Mica, Transzferfólia, Vizes Matrica, Holo Sticker, Jewel Sticker, Elasticker, krómporok, Swarowski kövek, szórógyöngy, Glam Selection. Ezen díszítő anyagok használata gyors, egyszerű és látványos, viszont a helyes technika ismeretének hiányában nem biztos, hogy elégedett leszel az eredménnyel, kezdőként könnyen elveszhetsz. Hogyan építem be, egyáltalán mit kell beépíteni? Miért lett hullámos a felülete? Elég csak fényzselé alá tennem? Ragacsos, vagy matt felületre való? Egy vagy két réteg fényzselé kell rá? Ezekkel a kérdésekkel és sok ehhez hasonlóval tapasztalat hiányában naponta szembesül egy kezdő körmös munkája során, de ezen a tanfolyamon mindenre választ kaphatsz. Ráadásul rendkívül egyszerű, két- maximum három lépésből álló díszítések elsajátításával már magabiztosan várhatod a vendégeidet. Ezen tanfolyamon az átlagosnál jóval több, 12 minta készül el, hiszen a kreativitáson túl fontos szempont lesz a gyorsaság is.

 


Elsajátítható ismeretek

Elsajátítható ismeretek:
Nailfetti, Rombusz flitter, Cukorpor, Glam Glitter, Sellőpor, csillámpor, Platinum fólia, Crystal Flake, Mica, Transzferfólia, Vizes Matrica, Holo Sticker, Jewel Sticker, Elasticker, krómporok, Swarowski kövek, szórógyöngy, Glam Selection anyagok helyes felhasználási technikája. Gyors, pár perces szalondíszítések készítése, anyagismeret, díszítések kombinálásának technikája, kompozíciós elmélet, beépített díszítőtechnika, ragacsos felületen való díszítés technikája, matt felületen való díszítés technikája, fényes száraz felületen való díszítés technikája, felületi díszítés technikája.
 


Mit kell hozni a tanfolyamra?


díszítő tip (nude színű díszítő tip ajánlott)
gyurmaragasztó
Tip tartó mágneses
Spatula
Díszítő tű
Bőrfeltoló
Strasszfelszedő csipesz
Barbara II vagy Phantom ecset
Gelly vagy Mini 3d ecset
0 Mini vagy Short és 0 Long ecset
puha és kemény portalanító kefe
reszelő, buffer
Cleanser Pad
Fém keverőpaletta
Compact Base Gel Clear, Gem Glue Gel
Cool Top Gel
Mattever
Savmentes Primer
Gem Glue Gel
808 3d zselé
Royal Gel R6
Alapnak való színek tetszőlegesen, gél lakkok vagy Royal zselék

A következő díszítő anyagok közül ami van hozd magaddal, de az oktató biztosítja számodra ezen díszítőket, és a helyszínen vásárlási lehetőség is van:
Bubblegum Gel fehér és champagne
131 és bármely clear porcelánpor
csillámporok
Platinum fólia
Krómporok: Crystal Flake, Aurora, White Pearl, Rosegold, Fine Silver
Glam Selection
Glam Glitter
Sellőpor #2 #3
Szórógyöngy (fém, mágnesezhető)
Cukorpor
Nailfetti
Rombusz flitter
Swarowski kövek
Transzferfóliák
Holo Nail Stripes
Jewel Sticker
Elasticker
Vizesmatrica
Öntapadós matrica
 


Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)