Díszítő továbbképzések

Budapest - Vonaltervező – az ötlettől a megvalósításig !

Oktató: Sikari Edina

Ne irigyeld többé mások vékony vonalait, valósítsd meg magad! Sokszor érkezik a vendéged fotóval és Te azon izgulsz el tudod-e készíteni? Nehezen tudsz kitalálni, megvalósítani esetleg lemásolni egy mintát? Itt az alkalom, hogy elsajátítsd a vékony vonalak technikáját! Hogyan épül fel egy kompozíció? Mitől lesz szép és kecses egy vékony vonal vagy inda? Hogyan építs fel egy 3D-s indamintát? Milyen ecsetet használj hajszálvékony vonal, kiszélesedő kunkor vagy hurok festéséhez? Hogyan tudsz javítani, ha elrontottál egy mintát? Milyen trendi, gyors és egyszerű alapot fess, ami nem nyomja el a mintát inkább kiemeli? Mindezeket hogyan valósítsd meg gyorsan a szalonmunkád során? Ezekre és meg számos kérdésre választ kapsz légy kezdő, újrakezdő vagy már gyakorlott körmös!

 


Elsajátítható ismeretek

A munkád során sokszor hallhattad a vendégektől, hogy milyen körmöt szeretnének. Van, aki képet mutat, és van, aki elmagyarázza, hogy mit szeretne. Egy biztos, bármit is kérnek azt profin meg kell csinálni.
Most induló tanfolyamon garantáltan elsajátítod a kompozíció teljes felépítését, a kecses vonalak húzását, az indák festését, a kontúrozást, a géllakkal való festést illetve, ha elrontod a mintát, hogyan tudod javítani. Ez a tanfolyam mindenre választ ad!
Gyere el es megtanulod gyorsan, magabiztosan megcsinálni a szalonmunkád során! Ezen kívül még rengeteg új dolgot megtanulhatsz!
Szeretettel várlak a tanfolyamon!


 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Kedves Tanulók! Az alapanyagokat a helyszínen vásárold meg a kedvezménykupon felhasználásával, illetve a tanfolyam ideje alatt az alapanyagokat kipróbálásra az oktató biztosítja -tip, tipfix, 

-IRON X buffer, finomító buffer fehér közepű

-Royal gel 154

-AquaInk purple, green

-3s119, 3s120, 3s121, 3s2, 3s78, 0s4

-Cool top gel, MattEver 

-Glam glitter #7

-Profoil gel

-transzferfólia

-sellőpor #5

-Cleanser, cleanser pad

-Compact Base gel clear

-Art gel: black, white, magenta, baby pink, purple

-Szilikon ecset,  Art design ecset, Phantom ecset, 0 Mini ecset

 

 


Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)