Kovács Gabriella - Oktató / Nagykanizsa

Kovács Gabriella - Tanfolyam oktató

2013 Európa Bajnok München, 2012 Ötszörös USA Bajnok, 2011 Magyarország egyetlen porcelános Világbajnoka, 2010 Magyarország Műkörömépítő Bajnoka, 2009. Olimpia Bajnok (arany-, ezüst- és bronzérem, Winner of winners), Kétszeres Magyar Bajnok, IBD Nemzetközi Mester Oktató, Crystal Nails Nemzteközi Mester Oktató.

Szakma:

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de mégis műkörmösként dolgozom, mert ez a szakma a szenvedélyem.

16 éve, 19 évesen lettem körmös. Akkor ez még nem volt igazi szakma, nem volt OKJ-s műkörmös képzés sem, ezért egy egyszerű szakmai bemutatót néztem végig majd pár hét múlva már körmösként dolgoztam. Egyetlen lehetőségem gyakorlásra a barátnőim körmei, a sajátom és a szalonba betévedt egy-egy vendég voltak, akik, halkan jegyzem meg, csak egyszer voltak nálam, mert egyik sem jött vissza hozzám :-)). Ez mindent elárul, milyen munkát adtam ki akkor a kezemből, illetve milyen szinten állt akkor a körmözés tudománya. De küzdöttem, jó akartam lenni! 4 éve körmöztem már, amikor elindult az OKJ-s kéz-, lábápoló és műkörömépítő képzés, rögtön el is végeztem. Sokat gyakoroltam és az anyagok is egyre jobbak lettek, főleg miután megtaláltam a mostani anyagomat, aminek a fejlesztésében ma már én is részt veszek.
2005-ben a szakoktatói tanfolyam elvégzése utána elkezdtem OKJ-s tanfolyamon oktatni, majd vizsgáztatni szakmai küldöttként. Ma már körmös Szakoktatói képzésen én oktatom a szakoktató jelölteket. Holandiában továbbképezve magam nemzetközi mester oktatói szintet értem el.
2006 óta dolgozom jelenlegi munkahelyemen, a Crystal Nails-nél, ahol először Elite nemzetközi oktató lettem, tele olaszországi oktatásokkal, majd ennek a magyar fejlesztésű világmárkának kiemelt termékfejlesztő munkatársa lettem.


Versenyzés:

Mindig izgatott a versengés. Már 12 éve, szinte kezdőként elmentem életem első versenyére, az akkori oktatóm javaslatára, ahol az első tízbe rögtön bekerültem, minden felkészítés nélkül. Aztán mindig csak feljebb 7.,5.,4 3 és így tovább. Aztán szerencsére leginkább csak a dobogós helyezések jöttek:


2001. Országos körömépítő verseny II. hely
2006. MOSZI Mesterek tornája Magyar bajnokság I. hely
2006. Beauty EB magyarországi elődöntője Profi épített kategória II. hely
2007. MOSZI magyar bajnokság zselé kategória II. hely
2008. MOSZI magyar bajnokság porcelán kategória II. hely, zselé kategória II. hely
2009. Nailympics (Körömolimpia) London I. hely, és Winner of Winners (Bajnokok Bajnoka)
2010. MOSZI magyar bajnokság porcelán kategória I. hely, Mesterek tornája (összesített) I. hely
2011. Beauty Düsseldorf Körmös Világbajnokság (a legrangosabb körmös világverseny, a világ országainak első helyezettjeivel) Világbajnoki 1. hely.
2011. Nailpro cup USA Soak Off gel III. hely
2012. USA (100 milliós ország, a legrégebbi és legnagyobb volumenű műköröm-kultúrával!) USA bajnokság Stiletto körmök II. Hely
2012. USA
(Orlando) French Twist kategória I. hely
2012. USA (Orlando) Salon Success kategória I. hely
2012. USA (Orlando) Sculptured Stiletto kategória I. hely
2012. USA (Las Vegas) Sculptured Pink&White kategória I. hely
2012. USA
(Las Vegas) Salon Success kategória I. hely

2013. München Európa Bajnok


Jövő:

Hogy hová lehet még innen feljebb lépni? Lehet! Szeretném tovább fokozni az általam rendezvényeken, versenyeken képviselt Crystal Nails márka világhírét. Versenyfelkészítőket tartok, ahol egyre többen, nemzetközi versenyek győzteseiként kerülnek ki a kezem alól. És mint a műkörmöket viselő és alaposan ismerő nő, hirdetem a világban, hogy a műköröm egyedivé tesz, megszépít, és ha jól van megépítve, akkor rendkívül tartós és praktikus viselet.

 

Tanulói vélemények

#004 Karvak Gabriella 2013.08.06 - 13:24

Szakmailag is jol felkeszult es jo eloado. A kerdesekre is keszsegesen tudott valaszolni. Hasznos informaciokat osztott meg velunk.

#003 MERICS MÓNIKA 2012.12.13 - 12:07

Tegnap voltam Gabónál továbbképzésen, és egy rendkívül kedves, aranyos, és segítőkész embert ismerhettem meg a személyében, köszönöm a segítségét nagyon jól éreztem magam és sokat tanultam tőle. Köszönettel: Merics Móni

#002 Bognár Beáta 2012.05.09 - 17:22

Nagyon megvoltam elégedve, többet tanultam tőle egy nap alatt, mint a körmös suliban a 6 hónap alatt. Pécsett minden körmös ismerősnek ajánlottam a tanfolyamokat, és továbbképzéseket. Pozitív minden téren. köszönöm bea

#001 Végh Erzsébet 2012.05.07 - 19:01

Technikai tovább képzésen vettem részt, anyagismeret Kovács Gabóval. Nagyon sok fontos információt adott át, új anyagok használata stb., pedig mindig is Crystal Nails anyagokkal dolgoztam. Nagyon türelmes volt, még azokkal a tanulókkal is akik, hát hogy is mondjam, nem voltak a helyzet magaslatán! Köszönöm az iskolának,köszönöm Kovács Gabónak!