OKJ-s Lábápoló tanfolyam

OKJ-s Lábápoló tanfolyam

Nagykanizsa - OKJ-s Lábápoló tanfolyam

Crystal Nails Elite Körmösakadémia® – Ha a legjobbat szeretnéd
  • Az új képzési rendszernek megfelelő valódi OKJ képzés
  • Felnőttképzési Engedéllyel rendelkező
  • Sikeres vizsga után Államilag elismert, munkavégzésre jogosító OKJ-s szakmunkásbizonyítvány, igény esetén EUROPASS (angol, német, francia, olasz vagy spanyol nyelven az Európai Unióban elfogadott) bizonyítvány
  • Legmagasabb szintű képzés, csúcsminőségű alapanyagokkal Mester, Olimpia és Világbajnok oktatók
 
ELITE LÁBÁPOLÓ OKJ SZAKKÉPZÉS
Sikerszakma bajnok oktatóktól  (munka mellett is)
 

OKTATÁSI HELYSZÍNEK, saját felnőttképzési engedélyszámmal rendelkeznek:

ÚJ OKJ, MAGASABB Gyakorlati óraszámban,
ALACSONYABB ÓRAdíjért a Crystal Nails Elite KÖRMÖSAKADÉMIÁN!

Aki Pedikűrössé válik, biztosan egy SIKERSZAKMA birtokosa lesz, mert:

  • Több mint 10 folyamatosan megújuló, a divatot követő továbbképzéseken tarthatja top-on tudását (ha nálunk végez, akár féláron)
  • A szakma világversenyein kiemelkedő esélyekkel indulhat akit mi készítünk fel (Crystal Nails-el)
  • Kötetlen munkaidőben, jól jövedelmező szépségszakmában dolgozhat
műkörömépítő alapképzés Lábápoló képzésünk elite szintű, gyakorlat- és sikerorientált. Célunk a pedikűrös szakma mesterfogásainak biztos megtanítása. Nemzetközi Mester, Olimpia és Világbajnok oktatók részvételével, csúcsminőségű anyagokkal oktatunk. A tanfolyam minőségét jelzi, hogy tanulóink az országos tanuló versenyeken a legtöbb díjat elnyerik.

Államilag elismert
OKJ-s szakmunkás-  igény esetén  EUROPASS (angol, német, farncia, spanyol, olasz nyelven, az Európai Unióban elfogadott) bizonyítványt   állítunk ki.

 


A megszerezhető szakma megnevezése:


Lábápoló - OKJ 32 815 02

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • alapképzettség 8 osztály
  • szakmai orvosi alkalmasság

   

  

A Lábápoló tanfolyam szükséges eszközei:

A Képző intézmény biztosítja:
 
 A képzéshez szükséges Tanulócsomag (anyagok és eszközök) nagykereskedelmi áron megvásárolható.  A Tanulócsomag csomag mindent tartalmaz, ami a tanfolyam elvégzéséhez szükséges, ezzel a szakmát is el tudod kezdeni. Ezek természetesen a tanfolyam után a munkád során is szükségesek és használhatók lesznek.

A tanfolyam intenzitásából és gyakorlat-orientáltságából fakadóan az oktatási időn túl szükség van otthoni, egyéni felkészülésre is. Modellt a tanulónak kell biztosítani.

A képzés elvégzését igazoló tanúsítványon 2009 márciusától hologramos jelzést alkalmazunk a hamisítások elkerülése érdekében. Alkalmazzuk továbbá a QES szárazbélyegzőt a minőségi képzés tanúsítására.

  

Oktatási helyszínek és időpontok


Nagykanizsa

Érdeklődés / jelentkezés: Telefonon: OKJ képzéseknél a +36 20/217-14-90 Továbbképzéseknél a +36 20/388-30-00 E-mailen: OKJ képzéseknél az iskola2@deja-vu.hu Továbbképzéseknél az oktatas@deja-vu.hu

2020 október


OKJ lábápoló tanfolyam hétvégi képzés. ÚJ csoport indulás! A Dátum irányadó!

Ne maradj le, jelentkezz most, és szerezz szakmát Nálunk ;) Jelentkezés emailben: iskola2@deja-vu.hu telefon: 0620-217-1490 Az indulási időpont irányadó a magyarországi járványügyi helyzettől függ! 2020.07.03 A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam, illetve a Lábápoló tanfolyamunk állami OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad, ami előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának. .OKJ-s szakmunkás- bizonyítványodat kérheted EUROPASS (az Erópai Unióban is elfogadott) formában is több nyelven! OKJ-s képzéseink, a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről, hatálya alá tartozó képzések. Fnytsz: E-000849/2014 Miért válaszd ezt a szakmát és a mi iskolánkat? • A Mesterleveles vezető szakoktató mellett kiváló oktató csapatunk segít hogy könnyen elsajátísd a szakmát. • Követheted a legújabb trendeket és megélheted a munkádban és benned rejlő kreativitást több száz színes anyag és mintából alkotva egy-egy apró műremeket létrehozva. • Több folyamatosan megújuló, a divatot követő továbbképzéseken fejlesztheted a tudásodat. • A szakma világversenyein kiemelkedő esélyekkel indulhat akit mi készítünk fel. • Kötetlen munkaidőben, jól jövedelmező szépségszakmában dolgozhatsz • Műkörömépítő és Kézápoló és Lábápoló képzésünk elite szintű, gyakorlat- és sikerorientált! A Crystal Nails legnagyobb és legsikeresebb szakmai partnere vagyunk!

Képzés kezdete: 2020-10-09 - 14:00
Képzés helyszíne: 8800 Nagykanizsa, Király út 20.
Képzés díja: 136 000 Ft
Érdeklődöm