Díszítő továbbképzések

Nagykanizsa - Akril alapok – divatos szalonvariációk akrilfestékkel, az alapoktól

Oktató: Kesztyűs Dóra

Ha eddig csak vágyakozva nézted az igazán vékony vonalakból álló díszítéseket, csipkéket és indákat, akkor Dóri tanfolyamát neked találtuk ki! Itt közelebbről megismerkedhetsz a nagyon krémes, rendkívül erősen pigmentált One Move akrilfestékekkel, megtanulod az igazán precíz akril díszítések technikáját. Együtt festheted meg Dórival azokat a divatos, vendégkedvenc mintákat, melyeket a szalonjában nap, mint nap kérnek tőle vendégei. A tanfolyamon az akril díszítések többféle technikáját elsajátítjuk, így változatos és villámgyors díszítésekkel lepheted meg a vendégeidet. Nehézségi szint: 1

Elsajátítható ismeretek

One Move akrilfesték anyagismeret, az akrilfestékek helyes hígítása, színelmélet, vékony vonalak készítésének technikája, aquarell hatás akrilfestékekkel, szálazó technika, divatos szalonminták kialakítása, kompozíció kialakítás.

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.
 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok listája:

Kedvenc ONE STEP CrystaLac színeid az alapok készítéséhez, 0/átlátszó ONE STEP CrystaLac vagy Cool Top Gel, kedvenc One Move akrilfestékeid (pl. fekete, barna, fehér és bronz), Barbara II ecset, Aquarell ecset, ecsetmosó pohár, pontozó tű, finomító buffer, díszítő tip, paletta vagy dobozka a festékeknek, sütőpapír, gyurmaragasztó (pl. Blu Tack).

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.


Mi biztosítjuk:
papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Oktatás időtartama

9:00-16:00