Díszítő továbbképzések

Nagykanizsa - Fashion mix – divat és stílus az aktuális szezon ruhatrendjeire és színeire hangolva Royal Gel-ekkel, Art Gel-ekkel és CrystaLac-okkal

Oktató: Sebestyén Ági

Ági mindig gondol azokra a vendégekre, akik folyamatosan követik az aktuális divatot. Ha neked is vannak trendkövető vendégeid, a szezon aktuális trendszínei mellett nem árt, ha a kifutók legújabb ruhamintái is a „kisujjadban vannak”.

A tanfolyamon fixálásmentes Royal Gel-ekkel, az új Art Gel festőzselékkel és CrystaLac-okkal (ONE STEP, 3 STEP és ChroMe) készíthetsz ruhamintákhoz hangolt, divatos díszítéseket. Ha frissen végzett körmös vagy, akkor se maradj otthon!
Terepminta különböző szegeccsel, márvány effekt, fonott minta és minden, ami frissen érkezett a legnagyobb divatházak kifutóiról.

Nehézségi szint: 1


Elsajátítható ismeretek

anyagok, színek és minták kombinálása, díszítési lehetőségek Royal Gel-ekkel, Art Gel-ekkel, CrystaLac-okkal, színátmenetek, vékony vonalak, árnyékolás, színek használata, márvány effekt, terepminta és fonott minta készítése.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

 

A tanfolyamra javasolt anyagok listája: Kedvenc Royal Gel színeid, Art Gel (pl. fehér és fekete), 1-es ChroMe CrystaLac, ChroMe Top, ONE STEP CrystaLac 0/átlátszó, Matt Top Gel, Xtreme Top Shine, Cleanser, Fehér vagy Rózsaszín belsejű finomító buffer, díszítő tip (Stiletto – fehér), paletta, díszítőtű, Mini 3D ecset, 0 Short ecset, 0 Long ecset, Art Design ecset, One Move II+ ecset vagy One Move IV+ ecset, narancsos ecsetmosó folyadék, paletta.

Mi biztosítjuk: Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Oktatás időtartama

9:00-16:00