Díszítő továbbképzések

Nagykanizsa - Új! Csak egyszeri alkalom! Ékszert a körömhöz! Medálok és gyűrűk Royal Gel-ből és Art Gel-ből az esküvő szezonra, nemcsak menyasszonyoknak – ékszerkészítő tanfolyam a Körmösnapi Ékszerkészítő Verseny aranyérmesétől

Oktató: Kesztyűs Dóra

A körmösök számára a tavasz-nyári időszak legnagyobb kihívása a menyasszonyi körmök készítése. Hiszen gyakori kérés, hogy a díszítés harmonizáljon ruhával, csokorral vagy kiegészítővel. És ha már kiegészítő… Miért ne készíthetnéd őket te? Alkoss az ünnepi körmökhöz egyedi ékszereket is, melyek még különlegesebbé teszik az alkalmat!

Dóri szalonjában nagy népszerűségnek örvendenek a kifinomult virágok, melyek a menyasszonyok körmén is remekül mutatnak. Ezeknek tökéletes kiegészítői az elegáns, részlet gazdag ékszerek, melyeket a Körmösnap Ékszerkészítő Versenyének aranyérmesétől te is megtanulhatsz.

 


Elsajátítható ismeretek

különböző formájú porcelán ékszeralapok elkészítése, Royal Gel és Art Gel anyagismeret, porcelán anyagismeret, színhasználat és -keverés, kompozíció alkotás, megfelelő anyagfelvétel és ecsethasználat, árnyékolás technika, vékony vonalak festése, anyagok kombinálása
 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!


A tanfolyamra javasolt anyagok, eszközök:
kedvenc Royal Gel színeid, R6-os Royal Gel, Art Gel festőzselék, 808-as 3D zselé, fixálásmentes fényzselé, fehér építő porcelánpor, liquid, építő porcelán ecset, Mini 3D porcelán ecset (zseléhez), Art Design ecset (zseléhez), 0 Short ecset, zselés alap festéséhez ecset (pl. Nero Merlo I.), díszítő tű, spatula, paletta, homokolt porcelán finomító buffer, közepes erősségű reszelő (pl. Professzionális 150/150 zebra kék)

 

Mi biztosítjuk: Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa