Pintér Erika - Oktató / Nagykanizsa

Pintér Erika - Tanfolyam oktató

Kézápoló és műkörömépítő Mester, Lábápoló Mester, Crystal Nails OKJ Műkörömépítő és Lábápoló Szakoktató, Felsőfokú gyakorlati oktató, Vizsgabizottsági tag.

Pintér Erika vagyok, a Red Nails Műkörömalapanyag kereskedés tulajdonosa, és az Elite Körmösakadémia vezető oktatója.

Már gyerekkoromban is nagyon sokat festegettem körmeimet, a suliban mindig probláma volt, hogy lakkozott körmökkel érkeztem....

Ettől függetlenül teljesen más pályára tévedtem, de nem nagyon találtam  a helyem. Második gyermek születése után határoztam el, hogy elvégzem a szakmát. 2002-ben sikeres vizsga után elhelyezkedtem körmösként., majd felkértek egy győri iskolába, ahol oktathattam a szakmát. 2006-ban a körmözés mellett a Crystal Nails-nél területi képviselőként dolgoztam, szerintem sokaknak eszébe jut, ha azt írom: Körömfutár. Majd 2007-ben nyitottam meg férjemmel együtt a Red Nails alapanyag kereskedést, ahol saját szalonomat is ki tudtam alakítani, itt már a lábápolással is foglalkozhattam. Közben több továbbképzésen és szakmai rendezvényen vettem részt. Saját iskolánkat 2010-ben nyitottuk meg, azóta folyamatosan oktatom a szakmát. 

Mivel a szakma megkívánja, hogy tudásunkat folyamatosan fejlesszük, természetesen én is fontosnak tartottam, hogy elvégezzem a legmagasabb szintű vizsgákat:

  • 2012-ben a Crystal Nails Műkörömépítő és Lábápoló szakoktatóit
  • 2014-ben Felsőfokú gyakorlati oktatóit és
  • 2015-ben mindkét szakmából Mester lettem.

Ami még nagyon fontos, hogy nemcsak oktatom  a szakmát, de szakmai vizsgákon is részt veszek 2010 óta.

Az alapképzésen felül díszítő és technikai továbbképzéseket is tartok.