Díszítő továbbképzések

Pécs - Gyors és divatos díszítések transzferfóliával és Royal Gel-lel, szalonra szabva – a tavasz-nyári szezon trendszíneivel

Szeretnél vendégeidnek bámulatos szalondíszítéseket készíteni, melyek legalább olyan mutatósak, mint amilyen gyorsan elkészíthetők? Szerelmese vagy a fénylő transzferfóliás díszítéseknek, de bizonytalan vagy a használatában? Akkor ezen a tanfolyamon a helyed! Alexa megmutatja, hogyan készíts színes, vidám nyári díszítéseket Royal Gel-lel a kész körmök felületére – így nem csak az építési időt rövidítheted le, de a körmök töltésével is hamarabb végezhetsz. Ha nem akarsz bonyolultabb díszítésekkel bajlódni vagy éppen vendégednek nincs sok ideje, akkor a transzferfólia a megoldás: még a legkáprázatosabb minták is pillanatok alatt elkészülnek.

 

 

 

 


Elsajátítható ismeretek

Anyagismeret – fixálásmentes Royal Gel, transzferfólia és használata, kontúrozás, minták kombinálása, kompozíció alkotás, színharmónia.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk: Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A tanfolyamra javasolt anyagok:
Nagyobb méretű tipek, gyurmaragasztó, finomattitó buffer, kedvenc tavasz-nyári Royal Gel színeid, bármely színes zseléhez használt ecset (pl: Nero Merlo 0), portalanító kefe, Foil Gel transzferfólia zselé, fekete transzferfólia ragasztó, Xtreme transzferfóliák, néhány sablon vagy keverő paletta, Barbara II vagy Art Design ecset, 0 Short/0 Long ecset, Barbara I ecset, pontozó tű, Mica, strasszkövek, tipragasztó, French Top Clear vagy más átlátszó építő zselé, Top Seal Light/Easy Off Top Gel, aprószemű csillámpor.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.