Sárközy-Eigner Roxana - Oktató / Budapest

Sárközy-Eigner Roxana - Tanfolyam oktató

Már gyerekként nagyon érdekelt a szépségszakmának ez a része, óriási kedvvel díszítettem a körmeim különböző lakkokkal, mintákkal. Édesanyám gyakran járt műkörmöshöz, ahova a nagy érdeklődésemre való tekintettel - és persze örömömre - egyszer elvitt magával. A látottak teljesen elvarázsoltak, akkor és ott tudtam, hogy egyszer én is ezt a remek szakmát szeretném végezni.

Már gyerekként nagyon érdekelt a szépségszakmának ez a része, óriási kedvvel díszítettem a körmeim különböző lakkokkal, mintákkal.

Édesanyám gyakran járt műkörmöshöz, ahova a nagy érdeklődésemre való tekintettel - és persze örömömre - egyszer elvitt magával. A látottak teljesen elvarázsoltak, akkor és ott tudtam, hogy egyszer én is ezt a remek szakmát szeretném végezni.

2011-ben végeztem el az OKJ-s képzést a Crystal Nails-nél; mindenképp a legjobb iskolát szerettem volna választani, mert tudtam, hogy életem végéig szeretnék ebben a szakmában tevékenykedni, és ez csak úgy valósítható meg, ha a legjobbaktól tanulok.

Ez idő alatt még főiskolára jártam, de amint elvégeztem, már kerestem is a szalont, ahol dolgozhatok.

Közben persze számos továbbképzésen vettem részt. Ezek közül azt tanfolyamot emelném ki, ahol Kovács Gabó oktatott. Ő volt a legnagyobb hatással rám. Ő segített a versenyekre való felkészülésben is. Már az első megmérettetésen - a Beauty Forumon - 2. helyezést értem el. Ezáltal olyan erőt kaptam, hogy egymás után mentem a versenyekre, ahol legtöbbször dobogóra is állhattam.

Akkor tudatosult bennem, hogy többet szeretnék. Szeretnék én is másoknak segíteni, és másokkal megszerettetni ezt a szakmát úgy, ahogy azt az én tanáraim tették velem.

Így 2015-ben elvégeztem a Crystal Nails QES minősített Műkörömépítő-, Kézápoló szakoktatói tanfolyamát.

2016-ban elkezdtem tanítani a Crystal Nails - Elite KörmösAkadémián, ahol most már a régi oktatóimat mondhatom kolleganőimnek, ami számomra egy csodálatos érzés.

 

2017-ben sikeres Mestervizsgát tettem, elértem a legmagasabb elismerést a szakmában, de tudom, hogy a legfontosabb: mindig van hova fejlődni. Sosem állok meg, mert csak így lehetünk a legjobbak!

Képzések időpontjai, helyszíne:

2020 április


Új ! OKJ után - modern géllakk technika népszerű szalondíszítésekkel

Képzés kezdete: 2020-04-20 - 09:00
Képzés helyszíne: 1085 Budapest, József krt. 44. (bejárat a József utca felől)
Képzés díja: 15 000 Ft
Érdeklődöm