Gócza Veronika - Oktató / Siófok

Gócza Veronika - Tanfolyam oktató

2009-ben kezdtem el műkörömépítéssel foglalkozni, ekkor még csak a saját körmeimen és a családtagokon gyakoroltam. Ekkor döntöttem el, hogy ez nem csak egy hobbi lesz számomra, szeretnék többet foglalkozni a szakmával.

2010-ben végeztem el a Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő tanfolyamot, melyet kitűnő vizsgával fejeztem be. Emlékszem Marnitzné Gál Enikő volt a vizsga biztos, aki a vizsga munkámat látva azt mondta, hogy érdemes lenne kipróbálnom magam versenyen is.

Ekkor még fogalmam sem volt, hogy mi is az a versenyzés, de gondoltam kipróbálom. A vizsgám után 1 hónappal volt a verseny, természetesen utolsó előtti lettem, de ez nem vette el a kedvem, sőt a forgatag és versenyláz inkább még jobban felkeltette az érdeklődésemet.


A következő évben még mindig tanuló kategóriában országos 4. helyezett lettem. Mivel ez volt az utolsó lehetőségem, hogy tanulóként induljak, így tudtam, hogy ha profi kategóriában is indulni akarok akkor el kell mennem továbbképzésre. Kovács Gabóhoz mentem versenyfelkészítő tanfolyamra. E mellett számos másik tanfolyamon vettem részt a Crystal Nails-nél, mivel a szalon munkában elengedhetetlen volt a fejlődés technikailag és díszítésben egyaránt. A körmözés mellett Mérnök informatikusként végeztem az Óbudai Egyetemen. Részt vettem a 2012-es körömtáborban, és a körmös diploma is az elvégzett tanfolyamok között volt. 2013-ban megnyitottam saját szalonomat is Székesfehérváron. Az első dobogós versenyem 2014-ben a Crystal Nails Hungarian Nail Cup-on volt, melyen 2 fős csapatot kellett alkotni. Csapattársammal, Kovács Barbarával második helyen végeztünk. 2014.decemberében a MOSZI által rendezett Nemzetközi építő-díszítő versenyen „Fehértől fehérig” témában 2. helyezett lettem. A versenyzés mellett az oktatás is felkeltette az érdeklődésemet. 2015-ben végeztem el a Crystal Nails Kéz és Lábápoló, Műkörömépítő szakoktatói diplomát. 2015.decemberében pedig a sok versenyzés és gyakorlás meghozta gyümölcsét és a MOSZI Országos zselé kategóriában 1. helyezett lettem.

Jelenleg az oktatásban találtam meg magam igazán. Mivel napjainkban nagyon sok az otthon tanult műkörmös, ezért nagyon fontosnak tartom a szakszerű oktatást.