Technikai továbbképzések

Siófok - Zselés építés első lépések az OKJ-s képzés után

Oktató: Drozdik Melinda

A közelmúltban végezted el az alapképzést? Önbizalmat szeretnél szerezni ahhoz, hogy elkezd a munkát egy szalonban? Még nincs vendégköröd és nem is tudod hogy kezdj hozzá a kiépítéshez? A tanfolyamon elsajátíthatod a körömágy hosszabbítás technikáját, zselével. Emellett Melindával begyakorolhatsz mindent, ami kimaradt az alapképzésből: szalonkocka és hagyományos mandulaforma építése, színes anyagok használata, valamint a hab a tortán: egyszerű szalon felületi díszítések Royal Gel-ekkel. Gyere és tanulj Melindától!

1. szint

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Elsajátítható ismeretek

Elsajátítható ismeretek: 

Sablonfelhelyezés ismerteinek pontosítása, tökéletes előkészítés, tapadási hibák kiküszöbölése, kocka-és mandula forma helyes építési technikája, alapanyagok közötti külömbségek, szalonmunkára való felkészülés.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Modellt nem kell hozni, saját körmön dolgozunk!

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok: Cool Remove Gel termékcsalád, Builder Base Gel, Spray Prep, Savmentes primer, Xtreme Top Shine, Xtreme pillangó sablon, kedvenc Royal Gel zseléid, zselés ecsetek, bőrfeltoló-kaparó, bőr- ill. sablonvágó olló, 0-s short ecset, Mini 3D ecset, Zöld Xtreme reszelő, kék Zebra reszelő, finomító buffer, portalanító kefe, hajlító csipesz, C ív megtartó klip, szálmentes törlő, Cleanser

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Mi biztosítjuk: UV lámpa, papírtörlő, asztali lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Tanfolyamra javasolt anyagok listája:


Oktatás időtartama

09:00-16:00