Díszítő továbbképzések

Székesfehérvár - Új! Hennafestő és csillámtetováló továbbképzés

Oktató: Mikó Krisztina

Ha mélyebben beletanulnál a hennák és a hennafestés rejtelmeibe, a gyakorló henna után a profi barna és fekete hennát is megismernéd, akkor nem hiányozhatsz Kriszti Hennafestő és csillámtetováló továbbképzéséről. A képzésen elsajátíthatod többek között a profi henna használatát, illetve a keverés technikáját. Kriszti megmutatja, hogyan kell hennafestő tölcsért készíteni, valamint beavat a csillámtetoválás rejtelmeibe. Mivel nyakunkon az esküvői szezon, ezért a két technika ötvözésével menyasszonyi és alkalmi díszítéseket is tanulhatsz. Ha szeretnéd megismerni az indiai kultúra hangulatát, kibővítenéd szalonod szolgáltatásainak körét, kiegészítenéd keresetedet vagy egyszerűen csak belekóstolnál az indiaiak pozitív „életérzésébe”, ezt szeretnéd rendszeresen átélni és átadni vendégeidnek, akkor itt a helyed.

Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal: papírvágó olló, cellux, kiskanál, pohár, barna és/vagy fekete profi hennapor. Illetve kreativitásod, jókedved és pozitív gondolkodásod!

Mi biztosítjuk: hennatölcsér készítéséhez és barna henna bekeveréséhez szükséges alapanyagok, mintasablonok és sok-sok gyakorlás lehetősége.

A csillámtetováló készletet megvásárolhatod a helyszínen!