Sziráki Ágnes - Oktató / Budapest

Sziráki Ágnes  - Tanfolyam oktató

2007 óta vált az életem szerves részévé a szépségipar. A kezdeti célom egy olyan szépségszalon megnyitása volt, ahol a vendégek minőségi szolgáltatást tudnak igénybe venni, azonban nagyon nehézkes volt jó szakembereket találni a szalonba, így jött az ötlet, hogy én tanuljam ki. Az első naptól kezdve, ahogy ecsetet fogtam a kezembe, szerelmese lettem ennek a szakmának.

2007-ben szereztem meg a Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő szakképesítést, majd ezt követően különféle továbbképzésekre jártam. Részt vettem többek között Fekete Zsuzsi, Kovács Gabó és Halász Virág továbbképzésein is és minden lehetséges módon fejlesztettem a tudásomat. Eközben szakma egyre jobban és jobban elvarázsolt. Rájöttem, hogy nem csak művelni szeretném, hanem az általam megszerzett tapasztalatokat is szívesen továbbadnám.
 
2012-ben megszereztem a szakoktatói végzettséget az Elite Cosmetix QES és a MOSZI Országos Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Ipartestület által szervezett képzésen. Ezt követően 2013-ban az a megtiszteltetés ért, hogy csatlakozhattam a Crystal Nails-Elite KörmösAkadémia oktatói csapatához, ezért végtelen hálával tartozom Marnitzné Gál Enikőnek és nem utolsósorban Misi Angelikának. Megtaláltam az életemben azt a hivatást amit tiszta szívvel, szeretettel és mélységes alázattal tudok végezni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a Crystal Nails által részt vehetek a jövő szakembereinek képzésében.