Hírek, cikkek Budapest

Tanulói vélemény az Elite Körmös Akadémiáról

  • 2013.09.04 - 14:12
  • |

Ezúttal egy kedves tanulónk véleményét osszuk meg Veletek változatlan formában!

" Legjobb műkörmös tanfolyam" Én is sokat kerestem erre a kifejezésre. Mert ha már az ember több mint százezer forintot kiad, szeretné a legjobb képzést kapni érte. 

Végül az Elite Cosmetix (crystal nails) mellett döntöttem.
Bár láttam ennél a képzésnél sokkal rövidebbet is! Volt ahol 1, 5 hónap alatt elvégezhető, mégis ennél a 4 hónapos képzésnél maradtam. Egyszerűen azért,mert még sose volt dolgom a műköröm alapanyagokkal , én nulláról indultam. Voltam jó párszor olyan körmösnél ,ahol 5 nap után fellevegősödött a köröm. Úgy voltam vele rászánom az időt de tanuljam meg rendesen.
Most pedig a személyes véleményem: A tanárok fantasztikusak! Orvosi ismeretből egy fiatal srác tartotta, de már pusztán az órai anyagtól a fél vizsgám megvolt. Jól magyarázott érthetően és lelkiismeretesen! Anyagismeretből, elképesztően jó volt a tanár, mindenre kitért és rengeteg hasznos tanácsot kaptunk a hétköznapi élethez vagy a saját vállalkozásunk indításához. Ugye ez nem lenne a feladata de a rengeteg anyag mellé még ezt is megosztotta velünk. Ugyanez a vállalkozás ismeret is.
És ami még fontosabb , én nagyon féltem tőle,hogy a 35, 000.-os vizsgadíj miatt sok lesz a buktatás. Hát nem!
Én csak az órai anyagból készültem és majdnem mindegyik vizsgám 100%-os lett. Nem dolgoztam ki tételeket vagy ilyesmi. Leültem a füzetmellé, megtanultam és elég volt.
Gyakorlat, hát ez egy kicsit keményebb volt,mert elég nagy volt az indulási létszám, ha jól emlékszem 26 fő. Belőlük, ki is hullottak akik nem tudták fizetni, vagy nem voltak elég kitartóak. És erre volt 2 tanárunk. Ez nekem kevés volt, el is keseredtem. De mint megtudtam, mindenkinek lehetősége van plusz órákat venni, másik csoportoknál, díjmentesen. Ez nagyon sokat segített.
Tehát, lehet,hogy 140, 000.- a tanfolyam vizsgadíjjal , kezdőcsomaggal együtt (sok helyen ezek benne se voltak az árban, ezt is érdemes figyelni) De minden eszközt megadnak a sikeres vizsgához, mind elméletből mind gyakorlatból!
Az oktatás szervezésről is néhány szó: Egy végtelenül kedves kis hölgy szervez és tényleg mindenben nagyon rugalmasak! Végtelenül segítőkészek.

Ha valaki legközelebb ilyen képzést keres és Ő is rákeres erre a kifejezésre neki jó szívvel ajánlom ezt a képzést! :-)