Hírek, cikkek Budapest

Új! Profi továbbképzések - 2015 ősz/tél

  • 2015.09.16 - 12:34
  • |

A Crystal Nails népszerű oktatói ÚJ! profi továbbképzésekkel készültek Neked az őszi/téli szezonban. Fejleszd tudásod a legújabb technikákkal!


 

Stílus és elegancia – élethű és meseszép virágok az új Art Gel festőzselékkel és Royal Gel-ekkel kombinálva

Oktató: Magyarosi Barbara

Jelentkezéshez és bővebb információért kattints a képe!


Elegáns stílusú, finoman kidolgozott, látványosabb virágokat tanulhatsz Barbi legújabb, díszítő továbbképzésén. Az egyik legrangosabb hazai díszítő verseny, a NailArt Magyar Kupa aranyérmese megosztja veled, mitől lesz igazán élethű és meseszép egy virág.

Tanuld meg a megfelelő anyagfelvételt, az ecsethasználatot, az árnyékolás fortélyait. Megmutatja, hogyan kombináld az új Art Gel festőzseléket és a fixálásmentes Royal Gel-eket, ha márványhatású alapot vagy lenyűgözően élethű virágokat készítenél.
Készülj, hiszen ha még nem próbáltad ki az új Art Gel festőzseléket, most biztosan „szerelmes leszel”.

Elsajátítható ismeretek:

Royal Gel és Art Gel anyagismeret, színhasználat és -keverés, márványhatás készítése, minták kombinálása, kompozíció alkotás, megfelelő anyagfelvétel és ecsethasználat, árnyékolás technika

 

Fashion mix – divat és stílus az aktuális szezon ruhatrendjeire és színeire hangolva Royal Gel-ekkel, Art Gel-ekkel és CrystaLac-okkal

Oktató: Sebestyén Ági
Jelentkezéshez és bővebb információért kattints a képe!


Ági mindig gondol azokra a vendégekre, akik folyamatosan követik az aktuális divatot. Ha neked is vannak trendkövető vendégeid, a szezon aktuális trendszínei mellett nem árt, ha a kifutók legújabb ruhamintái is a „kisujjadban vannak”.

A tanfolyamon fixálásmentes Royal Gel-ekkel, az új Art Gel festőzselékkel és CrystaLac-okkal (ONE STEP, 3 STEP és ChroMe) készíthetsz ruhamintákhoz hangolt, divatos díszítéseket. Ha frissen végzett körmös vagy, akkor se maradj otthon!
Terepminta különböző szegeccsel, márvány effekt, fonott minta és minden, ami frissen érkezett a legnagyobb divatházak kifutóiról.

Elsajátítható ismeretek:

anyagok, színek és minták kombinálása, díszítési lehetőségek Royal Gel-ekkel, Art Gel-ekkel, CrystaLac-okkal, színátmenetek, vékony vonalak, árnyékolás, színek használata, márvány effekt, terepminta és fonott minta készítése.

 

Színes zselés virágok (Flowers II.) díszítő tanfolyam Royal Gel-ekkel és Art Gel-ekkel – új, szalonhosszra hangolt, lenyűgözően szép virágokkal

Oktató: Sebestyén Ági

Jelentkezéshez és bővebb információért kattints a képe!


A Színes zselés virágok (Flowers I.) díszítő tanfolyam folytatása, azoknak, akik „virágos kedvükben” még több és bonyolultabb virágokat, díszítéseket tanulnának fixálásmentes Royal Gel-ekkel és Art Gel festőzselékkel, mini felületre is.

Ha szeretnél „továbblépni” és extrémebb szalonvirágokat elsajátítani vagy versenyre készülsz, Ági tanfolyamán a helyed. Noha a formák bonyolultabbak, a kidolgozás aprólékosabb, a végeredmény önmagáért beszél: egyszerűen káprázatos. Ezen a továbbképzésen sokkal több a rajzolás, mivel a virágokat így tanulhatod meg legalaposabban.

Bemeneti feltétel:
Trendi-csajos „miniatűr” körmök díszítő tanfolyam vagy Színes zselés virágok (Flowers I.) díszítő tanfolyam