Díszítő továbbképzések

Békéscsaba - Klasszikus CrystaLac és ONE STEP CrystaLac, a hivatalos CrystaLac technikák

Biztosan veled is előfordult már, hogy egy-egy új színnel, effekttel, hatással, anyagcsoporttal vagy technikával problémád akadt. Gyere a továbbképzésre, Emese segít! Átbeszélitek és alaposan be is gyakoroljátok melyik termékcsoportot mikor, hová, milyen technikával használd, annak érdekében, hogy problémáid megszűnjenek, szolgáltatásaid körét pedig vendégeid igényeinek megfelelően bővíthesd. Megismered a hivatalos technikákat, illetve a ONE STEP CrystaLac, a klasszikus CrystaLac, a megerősítő technikák, a mágneses hatás, a ChroMe, a Tigrisszem CrystaLac, CoverPRO CrystaLac minden jellemzőjét, felhasználási lehetőségeit, a különbségeket és a leoldási technikát. Emese ötleteivel bővítheted géllakkozási repertoárod és megtanulhatod azt, hogyan tudsz még több időt spórolni a megfelelően kiválasztott technikával.

Elsajátítható ismeretek

a géllakkozás megfelelő előkészítése és előkészítő anyagok használata, a klasszikus CrystaLac, a ONE STEP CrystaLac, az Easy Off-ok, a ChroMe CrystaLac, a Tigrisszem CrystaLac, CoverPRO CrystaLac hivatalos technikája, felhasználási lehetőségei és leoldása.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk: klasszikus CrystaLac-ok, ONE STEP CrystaLac-ok, UV lámpa, papírtörlő, asztali lámpa. A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.