Drozdik Melinda - Oktató / Nagykanizsa

Drozdik Melinda - Tanfolyam oktató

Világbajnok (Düsseldorf, 2014), Olimpiai bajnok (2-14, London), Kéz- és lábápoló, műkörömépítő Mester Célom egy olyan csapathoz tartozni, amelyben folyamatosan ott a megújulás, a szakmai előrelépés lehetősége, illetve a szakma fortélyainak megfelelő továbbítása, megszilárdítása. A töretlen tanulás és gyakorlás létfontosságú szerepet tölt be e szakmában. Számomra ez az elsődleges szempont mind az általam végzett munka során, mind pedig a tanulók munkájának ösztönzése tekintetében.

Szakmai tapasztalat

2008. január óta tartozom azon műkörmösök táborába, akik élvezettel és odaadással űzik ezt a szakmát. Elsődleges célom volt a folyamatos továbbképzések által a tudás bővítése, magasabb szintek elérése. Számos Crystal Nails technikai és díszítő továbbképzésen részt vettem.
2011. június – 2012. május a kecskeméti Elite Körmösakadémia OKJ-s képzésein gyakorlati oktatóként tevékenykedtem. Több OKJ-s vizsgán is részt vettem a vizsgabizottság munkáját segítő tagként. 2012. július - a budapesti Elite Körmösakadémia Okj-s gyakorlati képzések, illetve zselés gyakorlati továbbképzések oktatójaként tevékenykedem.

Végzettség

2000–2004 Középfokú végzettség (érettségi) – Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakközépiskola
2008. január Kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s bizonyítvány 2011. május Elite Cosmetix – Crystal Nails QES minősített Műkörömépítő, Kézápoló Szakoktatói képzés
2016. szeptember KPVK Szekszárd - óvodapedagógus
2016. október BKIK Kéz- és lábápoló, műkörömépítő Mester


Szakmai eredmények

2012. Szabolcs Kupa
Zselé műkörömépítő felnőtt kategória II. hely
3D média verseny II.hely
Crystal Hungarian Nail Cup "Klasszikus francia" Építő kategória II. hely
"Stiletto" - Építő kategória V. hely
Összetett III. hely
2014. Zselés Világbajnok, Düsseldorf
2014. Olimpiai bajnok, London Div. 3
Tip Zselé 1. hely,
Salon Nails 2. hely,
Épített zselé 3. hely
2014. Nailympics Madrid, Spanyolország
Porcelán építés 2. hely,
Épített zselé 3. hely