Aktuális Nyíregyháza i képzéseink és tanfolyamaink

Képzőintézmény adatai


Crystal Akadémia Kft.
1085 Budapest, József krt. 44. fsz. 3.
E/2020/000070
01-09-964252
23418408-4-42
+3630 950 3281
akademia@crystalnails.hu

Elite Körmösakadémia Nyíregyháza - Crystal Nails műköröm tanfolyamok

Tanulj kreatív sikerszakmát, amivel már VÁLLALKOZHATSZ* is!

A méltán nagyhírű Crystal Nails Elite Körmös Akadémia® gyakorlat- és sikerorientált új tanfolyama a Manikűrös és körömdizájner szakképzés (a volt OKJ utódja) első csoportja már májusban sikeres vizsgát tett a Crystal Nails csúcsminőségű anyagaival és nagynevű oktatók részvételével!

 

Készíts változatos gyönyörű körmöket magadnak és barátnőidnek!**

 

Csak belekóstolnál a kézápolás világába? Manikűr szakmai alapozó és géllakozás képzésünkre várunk mindenkit, aki előbb megismerkedne a biztos alapokkal. A képzés során megtanulhatod a kéz- és körömápolást különböző manikűr technikák alkalmazásával és a legnépszerűbb géllakk technikákat, melyekkel szép és tartós körmöket tudsz készíteni az elképzelhető leggazdagabb színvilágokban!

 

* A „Manikűrös és körömdizájner” képzés (a volt OKJ utódja) a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény alapján megfogalmazott és közzétett (www.ikk.hu) programkövetelmények szerinti szakmai képzés, amely a 34/2021 (VII.26.) ITM rendelet szerint önálló vállalkozásra jogosít. További részletek a szakképesítési programkövetelményekről ezen a linken található: https://ikk.hu/p/szakkepesites

** Az új jogszabályok alapján a felnőttoktatásban megszerzett képesítéssel nem nyithatsz önálló tevékenység keretében kéz-és lábápoló szalont, önálló vállalkozói tevékenységre nem vagy jogosult! A a tanúsítvány megszerzésével jogosult vagy alkalmazottként szalonban dolgozni, ha a szolgáltatást a szalon szakmai felügyelete alatt végzed. (Erről bővebben itt tájékozódhatsz: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról.)

 

Műköröm tanfolyam Nyíregyháza - Hírek

MEGJELENT! 2023 NYÁR EXTRA katalógus

A nyári Körmösnapon megjelent KATALÓGUSBAN megtalálod a szezon ütős nyári trendszíneit, vadonatúj alapanyagait és fejlesztéseit.

Tovább