LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás

Full D – extrém Volume, extrém dúsítás tanfolyam, gyakorlott szempilla stylistoknak

Nagykanizsa - Full D – extrém Volume, extrém dúsítás tanfolyam, gyakorlott szempilla stylistoknak

Oktató: Lami Ildikó

Extrém dúsítás, speciális technikával, azoknak a szempilla stylistoknak, akik már magabiztosan alkalmazzák a „Multi Pick-up” technikát szalonjukban, azonban vendégeik minden eddiginél dúsabb, még látványosabb pillasort szeretnének.

Ezen a tanfolyamon a „Full D Extrém Volume” applikálási technikát sajátíthatod el, mellyel egy saját természetes szempillára akár 15 db pillát is applikálhatunk. Emellett különböző csipesztechnikákat is tanulunk, melyek segítségével, egy mozdulattal, precízebb illesztéssel applikálható az úgynevezett „lash-fan”, más néven pillacsokor, ami annyi pillából áll, ahányat fel szeretnénk venni.
A kettőtől akár tizenöt szálig egyszerre felvett pillaszálakkal extrém dús pillaszettet készíthetünk azoknak a vendégeinknek, akik igazán extrém pillasorra vágynak.


Elsajátítható ismeretek

A háromféle applikálási forma és a különböző építési technikák mellett átbeszéljük a szempillák főbb jellemzőit, a ragasztók közötti különbségeket, azok összetételét.
A néhány órás elméleti oktatást követően saját modellen gyakorlunk, melyhez az új LuXLash Full D csipeszre lesz szükség. Ezzel a speciális csipesszel tudjuk felvenni egy mozdulattal a kívánt mennyiségű pillát. A Full D hatáshoz az új LuXLash 0.05-ös, D íveltségű szempillákat applikálunk.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Fontos, hogy a modelled smink és pilla nélkül érkezzen, ép pilla állománnyal.

A képzésre azok jelentkezhetnek, akik már elvégezték a LuXLash Haladó tanfolyam + 4d Volume képzést.

Tájékoztatás: A szempilla-hosszabbítás tevékenység kizárólag kozmetikus szakképesítés vagy szépségtanácsadó birtokában végezhető.