LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás

Nagykanizsa - LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás alaptanfolyam

Oktató: Lamanda Kitti

LuXLash szempilla hosszabbítás professzionális gyakorlatorientált alaptanfolyama: szempilla elrendezések, többféle íveltség, különböző vastagságok és ragasztók. Hétköznapi és alkalmi viseletek. Varázsold Te is vendégeid szempilláit csábossá és szexissé! Egyedi, tartós szempillák megalkotása. A LuXLash szintetikus pillái közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós és szenzitív ragasztó segítségével. LuXLash pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak. A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett. Tájékoztatás: A szempilla-hosszabbítás tevékenységre kizárólag kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettséggel váltható ki a vállalkozói engedély. LuXLash alaptanfolyam bemeneti feltétele, betöltött 18 életév.

Elsajátítható ismeretek

A kis létszámú, gyakorlatorientált, egynapos műszempilla tanfolyamunkon elsajátíthatod a szempilla hosszabbítás fortélyait oktatóink segítségével: applikációs technika, styling ismeretek, szakmai elméletanyag, segítség az üzlet sikeres elindításához:

- Applikációs technika
- Styling-ismeretek
- Szakmai elméletanyag
- Segítség az üzlet sikeres elindításához
- ...és sok gyakorlás

A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A képzésre modellt nem kell hozni.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a kezdőcsomag megvásárlása a tanfolyam napján:

http://www.crystalnails.hu/bolt/luxlash-keszletek/LX-Starter-kit-2018-9149

 

 

 

 

Oktatás díja: 15.000 Ft + ÁFA

 


Oktatás időtartama

1 nap

Oktatási helyszínek és időpontok


Nagykanizsa

Érdeklődés / jelentkezés: Telefonon: OKJ képzéseknél a +36 20/217-14-90 Továbbképzéseknél a +36 20/388-30-00 E-mailen: OKJ képzéseknél az iskola2@deja-vu.hu Továbbképzéseknél az oktatas@deja-vu.hu

2020 március


LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás alaptanfolyam

FONTOS!!!! – Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keresd a tanfolyamot szervező viszonteladót! Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 20/388-3000 vagy oktatas@deja-vu.hu. Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése. Ezt meg tudjátok tenni személyesen üzleteinkben vagy erre a számlaszámra lehet utalni a képzési díjat: 10700172-70601457-51100005 Cib Bank Aqua Carpatica Kft. Fontos, hogy az utalásnál a közleményben szerepeljen a jelentkező neve és a képzés dátuma! Előzetesen szükséges egyeztetni a továbbképzés szervezővel! A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK. Jelentkezés/érdeklődés után a tanfolyamot szervező a megadott e-mail címen értesít a részletekről. "Fent feltüntetett képzés nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzés."

Képzés kezdete: 2020-03-31 - 09:00
Képzés helyszíne: 8800 Nagykanizsa, Király út 20.
Képzés díja: 19 050 Ft
Érdeklődöm