LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás

Nagykanizsa - LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás alaptanfolyam

LuXLash szempilla hosszabbítás professzionális gyakorlatorientált alaptanfolyama: szempilla elrendezések, többféle íveltség, különböző vastagságok és ragasztók. Hétköznapi és alkalmi viseletek. Varázsold Te is vendégeid szempilláit csábossá és szexissé! Egyedi, tartós szempillák megalkotása. A LuXLash szintetikus pillái közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós és szenzitív ragasztó segítségével. LuXLash pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak. A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett. Tájékoztatás: A szempilla-hosszabbítás tevékenységre kizárólag kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettséggel váltható ki a vállalkozói engedély.

Elsajátítható ismeretek

A kis létszámú, gyakorlatorientált, egynapos műszempilla tanfolyamunkon elsajátíthatod a szempilla hosszabbítás fortélyait oktatóink segítségével: applikációs technika, styling ismeretek, szakmai elméletanyag, segítség az üzlet sikeres elindításához:

- Applikációs technika
- Styling-ismeretek
- Szakmai elméletanyag
- Segítség az üzlet sikeres elindításához
- ...és sok gyakorlás

A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A képzésre modellt nem kell hozni.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a kezdőcsomag megvásárlása a tanfolyam napján:

http://www.muszempilla.net/termekek/product/view/21/391.html

Oktatás díja: 15.000 Ft + ÁFA

 


Oktatás időtartama

1 nap

Oktatási helyszínek és időpontok


Nagykanizsa

Érdeklődés / jelentkezés: telefonon a +36 20/284-10-94 vagy +36 20/217-14-90 számon. e-mailen: oktatas@deja-vu.hu iskola2@deja-vu.hu

2018 június


LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás alaptanfolyam

Részletek http://www.deja-vu.hu/kepzesek "Fent feltüntetett képzéseink nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzések."

Képzés kezdete: 2018-06-25 - 09:30
Képző intézmény: Deja-Vu Dream Kft.
Képzés helyszíne: 8800 Nagykanizsa, Király út 20.
Képzés díja: 19 050 Ft
Érdeklődöm

Tanulói vélemények

#001 Senkóné Sz. Krisztina 2013.11.10 - 19:34

Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen! :) Nagyon meg voltam elégedve Nyeste Beatrix oktatóval,dicséretet érdemel!!! :) A képzés nagyon jó hangulatban telt, és teljes mértékben megfelelő elméleti és gyakorlati tudás birtokába kerülhettünk. Köszönöm nagyon még1x a színvonalas képzést! ;)