Technikai továbbképzések

Nagykanizsa - Marilyn, Pipe, Gótikus és Orosz mandula - Extrém, de hordható körömformák: porcelánból

Szalonban a klasszikus kocka mellett a legdivatosabb körömformák, köztük a Marilyn forma, porcelánból. Marilyn: a klasszikus kocka forma lefinomított, kecsesebb, nőiesebb változata. Szűkülő formája miatt kényelmes és hordható. A Gabó által kifejlesztett új körömforma a vendégek körében nagyon népszerű: szinte azonnal nagy kedvenc lett. Pipe: csőforma, élesebb mosolyvonallal. Nagyon kényelmes viselet, melyet akár igazán rövid változatban is el lehet készíteni; könnyen a vendégek kedvencévé válik. Gótikus és orosz mandula: a hagyományos mandula csinosított, karcsúsított formája. Egyszerű, gyors és sokkal szebb. Azoknak a vendégeknek, akik a Stiletto-t nem érzik elég kényelmesnek, de mégis kecses körmöket szeretnének.

Modelled 12 órára hívd vagy dolgozz saját körmödön!

Nehézségi szint: 2


Elsajátítható ismeretek

Az extrém formák tökéletes megépítése, körömágy-hosszabbítás, körömágy magasítás, mosolyvonal-reszelés mind a négy technikában, a reszelés fontossága.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok:
Cover Pink por (bármelyik), fehér por (bármelyik), Clear por (bármelyik), rózsaszín por, levegőre kötő szagos liquid, reszelők, ecsetek, hajlító csipesz, C-ív megtartó csipesz, előkészítő anyagok és eszközök

Mi biztosítjuk: színes porcelán, UV lámpa, asztali lámpa, papírtörlő.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Oktatás időtartama

9:00-16:00