LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás

Székesfehérvár - LuXLash 1D Classic Alaptanfolyam

Oktató: Lamanda Kitti

LuXLash szempilla hosszabbítás professzionális gyakorlatorientált alaptanfolyama: szempilla elrendezések, többféle íveltség, különböző vastagságok és ragasztók. Hétköznapi és alkalmi viseletek. Varázsold Te is vendégeid szempilláit csábossá és szexissé! Egyedi, tartós szempillák megalkotása. A LuXLash szintetikus pillái közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós és szenzitív ragasztó segítségével. LuXLash pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak. A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett. Tájékoztatás: A tanfolyamhoz nem szükséges előképzettség, de : A szempilla-hosszabbítás tevékenységre kizárólag kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettséggel váltható ki a vállalkozói engedély. LuXLash alaptanfolyam bemeneti feltétele, betöltött 18 életév.

Elsajátítható ismeretek

A kis létszámú, gyakorlatorientált, egynapos műszempilla tanfolyamunkon elsajátíthatod a szempilla hosszabbítás fortélyait oktatóink segítségével: applikációs technika, styling ismeretek, szakmai elméletanyag, segítség az üzlet sikeres elindításához:

- Applikációs technika
- Styling-ismeretek
- Szakmai elméletanyag
- Segítség az üzlet sikeres elindításához
- ...és sok gyakorlás

A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A képzésre modellt nem kell hozni.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a kezdőcsomag megvásárlása a tanfolyam napján:

http://www.crystalnails.hu/bolt/luxlash-keszletek/LX-Starter-kit-2018-9149


Oktatás időtartama

1 nap

Oktatási helyszínek és időpontok


Székesfehérvár

Érdeklődés / jelentkezés: Telefonon: +36 20/388-30-00 E-mailen: oktatas@deja-vu.hu

2021 szeptember


LuXLash 1D Classic Alaptanfolyam

Amennyiben jönni szeretnél a képzésre szükséges egyeztetni az oktatás szervezővel: 20/388-3000 vagy oktatas@deja-vu.hu. Ha leadod a jelentkezésed/érdeklődésed e-mailen fogsz kapni egy részletes tájékoztatót, melyben megtalálod a képzés teljes díját és a jelentkezés módját. Jelentkezésed akkor van véglegesítve és a helyed akkor van foglalva a képzésre, ha a képzés teljes díja beérkezett hozzánk. Ezt előre utalással vagy banki befizetéssel tudod megtenni. A helyek a befizetés sorrendjében telnek be. Kérünk, hogy olvasd át tájékoztatót, amennyiben 1-2 nap múlva még nem érkezett meg ellenőrizd az egyéb mappákat is e-mail rendszeredben, előfordulhat hogy spamként kezeli üzeneteinket. A befizetést csak a jó számlaszámra tudjuk fogadni, melyet az oktatás szervezőtől tudsz elékérni e-mailen: oktatas@deja-vu.hu "Fent feltüntetett képzés nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzés."

Képzés kezdete: 2021-09-24 - 09:00
Képzés helyszíne: 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 13.
Képzés díja: 24 990 Ft
Érdeklődöm