Abonyi Barbara - Oktató / Nagykanizsa

Abonyi Barbara - Tanfolyam oktató

2004 decemberében végeztem el Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő tanfolyamot. Jelenleg a szalonmunka mellett a Crystal Nails oktatójaként tartok díszítő továbbképzéseket.

2004 decemberében végeztem el Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő tanfolyamot, majd elkezdtem dolgozni nővéremmel a szalonban. Eleinte párhuzamosan dolgoztam másik szakmámban is, és amikor válaszút elé értem egyértelmű volt számomra, hogy ezt a kreatív, alkotószellemű szakmát választom. Tudásom gyarapítása érdekében számos továbbképzésen, szakmai rendezvényen vettem részt, ahol mindig nagyrabecsüléssel figyeltem az előadókat, oktatókat.

Elkötelezettségemet erősítve belevágtam a versenyzésbe. A díszítő kategóriában találtam meg igazán önmagam. Az anyagok fejlődésével és azok különböző kombinációival elérhető impozáns motívumok méltán tettek a díszítő technika rajongójává.

Jelenleg a szalonmunka mellett a Crystal Nails oktatójaként tartok díszítő továbbképzéseket. Folyamatosan publikálok szakmagazinokban, és részt veszek fotózások, szakmai rendezvények lebonyolításában.

Célom a jövőben, hogy mind jobban növeljem szakmai tudásomat, hogy maximálisan el tudjam látni feladatkörömet a szalonban, oktatóként, valamint az általam képviselt márka népszerűsítésében.

Versenyeredmények:

- Szabolcs Kupa: IV. hely

- MOSZI: III. és II. hely

- Magyar Bajnokság: I. hely

- Tip Box Mixed Media és Flat kategória: IV. és I. hely

- Crystal European Nail Cup Flat kategória: I. hely