Díszítő továbbképzések

Nagykanizsa - Ötperces CrystaLac díszítések - Tíz különböző technikával; ONE STEP CrystaLac-okkal, klasszikus CrystaLac-okkal, NailArt CrystaLac-okkal, ChroMe CrystaLac-okkal és Tigrisszem CrystaLac-okkal

Ha vendéged már unalmasnak tartja az egyszínű körmöket, esetleg késett, mégis ragaszkodik a látványos, különleges díszítéshez, akkor Emese ötperces mintái nem hiányozhatnak a repertoárodból. Bebizonyítja neked, hogy egy vendégre szabott idő alatt, akár tíz különböző mintát is el tudsz készíteni. Több szín egy körmön – Emese megmutatja, hogyan játssz a színekkel vagy hogyan készíts színátmenetet (ombre) alapnak vagy díszítésnek. Ráadásul minden díszítés olyan, amely a CrystaLac-ok hivatalos technikáit és oldhatóságát nem befolyásolja.

Elsajátítható ismeretek

tíz különböző technika – gyors minták, színátmenetek, díszítés tűtechnikával, márványozás, osztott alapozás, fátyolos minták, díszítő anyagok beépítése, a tűecsetes NailArt CrystaLac-ok problémamentes használata. Ombre hatás minden anyagból: ONE STEP CrystaLac, klasszikus CrystaLac, ChroMe CrystaLac és Tigrisszem CrystaLac.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk: klasszikus CrystaLac-ok, ONE STEP CrystaLac-ok, NailArt CrystaLac-ok, UV lámpa, papírtörlő, asztali lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.