LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás

Székesfehérvár - Camellia Lash és Kardashian style

Oktató: Lamanda Kitti

Szeretnéd elsajátítani a legújabb orosz technikát? A style-ok királynőjének-Kardashian style -technikai képzése a pillaépítés leginnovatívabb Camellia pilláival.Elsajátítható ismeretek

A CAMELLIA PILLA a hosszabb és rövidebb pillák váltakozásával nyújt megoldást, mellyel meglkodhatod a legcsodálatosabb 100%-ig természetes hatású pillasort,mely a jövő pillatrendjének védjegye.

A Camellia Lash Kardashian Style képzést olyan LuXLash Haladó 4D képzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni.

 

Camellia:

-  4-5-6D “Lash fan”-ok tökéletesítése

-precíz pontos izolálás,applikálás

- Kardashian style-ismeretek: különböző styling különböző szemformák esetén, hogy vendégeid a hozzájuk leginkább illő, egyéni LuXLash pillákat kapjanak.

Color Lash:

-színes szempillák használata szalonban, szemszínek kiemelése, kiegészítve akár a Kardashian Style-t.

- Tapasztalatcsere - Üzleti kérdések, árképzés; hogy ne csak szépen dolgozz, de sikeres üzletasszony is legyél! - ...és sok gyakorlás.

A  képzés végén sorszámozott, nemzetközileg elismert tanúsítványt biztosítunk, mellyel itthon vagy akár külföldön is elhelyezkedhetsz.

 

A képzésre azok jelentkezhetnek, akik a LuXLash Haladó tanfolyam + 4D képzést már sikeresen elvégezték. A technika elsajátításához az új LuXLash Camellia Kit készletet kell megvásárolni. A készlet tartalma:

-Camellia Lash 0.05 C

-Camellia Lash 0.07 D

-Color Lash 0.10 C Purple

-Color Lash 0.10 D Blue


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A tanfolyamra hozd el saját munkaeszközeidet és LuXLash applikációs anyagaidat, Xpress Pro ragasztót valamint egy Full D csipeszt, egy 0,05-ös vagy 0,07-es vastagságú C vagy D ívű Volume szempilla boxot.

 

A képzésre modellt kell hozni (11 órára).