LuXLash műszempilla képzések

Székesfehérvár - Eyeliner style + Russian volume 10D technikai képzés

Oktató: Lamanda Kitti

Új képzésünk az egyénre szabott legtökéletesebb szempillaépítés kivitelezésére épül.

Elsajátítható ismeretek

Az Eyeliner style+ Russian volume 10D technikai képzést olyan LuXLash Haladó + 4D volume képzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni.

 

-  10D “Lash fan”-ok kialaításának gyakorlása

-precíz pontos izolálás,applikálás

- Eyeliner style ismeretek: különböző szemformák esetén, hogy vendégeid a hozzájuk leginkább illő, egyéni LuXLash pillákat kapjanak.

- Tapasztalatcsere - Üzleti kérdések, árképzés; hogy ne csak szépen dolgozz, de sikeres üzletasszony is legyél! - ...és sok gyakorlás.

A  képzés végén sorszámozott, nemzetközileg elismert tanúsítványt biztosítunk, mellyel itthon vagy akár külföldön is elhelyezkedhetsz.

 

A képzésre azok jelentkezhetnek, akik a LuXLash Haladó tanfolyam + 4D képzést már sikeresen elvégezték. A technika elsajátításához az új LuXLash Eyeliner and Russian Volume Kit készletet kell megvásárolni.

 

A készlet tartalma:

-Volume Lash Mixed Size C 0.03

-Volume Lash Mixed Size D 0.03

-Volume Lash Mixed Size C 0.05

-Volume Lash Mixed Size D 0.05


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A tanfolyamra hozd el saját munkaeszközeidet és LuXLash applikációs anyagaidat, Xpress Pro ragasztót valamint egy Full D csipeszt illetve egy 4D Volume csipeszt.

 

A képzésre modellt kell hozni (11 órára).


Figyelem! LuXLash képzéseinken való részvételedet csak előrefizetéssel tudod rendezni. A jelentkezés után az e-mail címedre díjbekérőt kapsz, melyben megtalálható linken keresztül tudod rendezni a tanfolyam díját.