LuXLash műszempilla képzések

Székesfehérvár - LuXLash 4d Volume képzés

Oktató: Nyeste Beatrix

A külföldön már kedvelt, lélegzetelállítóan látványos szempilla hosszabbító technika új dimenzió a szempillahosszabbításban. Az erre épülő LuXLash 4d VOLUME képzés technikája speciálisan – szabad szemmel láthatóan – könnyített súlyú, selymes tapintású pillákat használ, melyek viselése leheletfinom. A fele vagy harmad olyan könnyű, új LuXLash 0.10-es és 0.07-es pillákból (B vagy C-íveltség) egyetlen természetes pillára több műszempillát applikálnak, a megújult Strong Black ragasztó – továbbfejlesztett pillaragasztó és az új LuXLash csipesz segítségével.

Elsajátítható ismeretek

A képzésre azok jelentkezhetnek, akik a LuXLash szempilla hosszabbítás haladó tanfolyamát már sikeresen elvégezték.

A képzésre modellt kell hozni (10 órára).


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A képzésre modellt kell hozni (10:00 órára).

A technika elsajátításához az új LuXLash 0.10-es és 0.7-es pillára (B vagy C-íveltség), a megújult Strong Black ragasztó – továbbfejlesztett pillaragasztó, az új LuXLash csipesz szükséges.

Oktatás díja: 59.000 Ft + ÁFA, melyhez egyszeri, 10%-os kedvezmény kupon is jár, ami beváltható bármely LuXLash termékre.


Oktatás időtartama

2014. május 16. 09:00-16:00

Figyelem! LuXLash képzéseinken való részvételedet csak előrefizetéssel tudod rendezni. A jelentkezés után az e-mail címedre díjbekérőt kapsz, melyben megtalálható linken keresztül tudod rendezni a tanfolyam díját.