Technikai továbbképzések

Székesfehérvár - 2 ÓRÁS INGYENES WORKSHOP – Szalonbevetésen az újdonságok és új hatások

Így használd: új, forradalmi fejlesztésű Chro°Me CrystaLac, új Tiger Eye CrystaLac, Top Shade ONE STEP CrystaLac és hagyományos mágneses CrystaLac

Emese miskolci üzletében sokan szerzik be a tavaszi Körömhajó 2014 tavasz-nyári újdonságaiból
Chro°Me CrystaLac-jaikat, Tigrisszem CrystaLac-jaikat. Előbbinél, mivel egy teljesen új technológia, ezért fontos, hogy az anyag tulajdonságait, a hivatalos géllakkozási technikát megismerve használjuk, mert csak úgy működik tökéletesen.

Az új Chro°Me CrystaLac egyedi géllakkozási technikáját, a Tigereye CrystaLac géllakkozási technikáját, a ONE STEP CrystaLac Top Shade hatásainak működését, a hagyományos mágneses CrystaLac-ok alkalmazásának jellemzőit, annak használatát mutatja meg tanfolyamán. A workshopon az is kiderül, miért kizárólag a Chro°Me Top-pal működik a króm hatású CrystaLac, miben különbözik és hogyan működik a mágneses CrystaLac és a szupererős tigrisszem mágnessel működő Tiger Eye CrystaLac.

Emese minden kérdésedre válaszol, illetve segít abban, hogy az új technológiákat te is magabiztosan és bátran használd szalonodban vendégeid legnagyobb örömére.