Díszítő továbbképzések

Székesfehérvár - „MANDALA-MINTÁK” – KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI, SZUPERGYORS, KIDOMBORODÓ SZALONDÍSZÍTÉSEK ROYAL GEL-EKKEL

Ha vendéged imádja az élénk színeket, a különleges és egyedi neon díszítéseket, Te pedig imádsz Royal zselékkel festeni, nem kérdés, hogy ezt a tanfolyamot Neked találták ki. Barbi lenyűgöző precizitással alakítja ki a formákat és komponálja egymás mellé a színeket és alkot lenyűgöző, kidomborodó díszítést, mely olyan lesz, mint egy Mandala. Tanuld meg díszítő Világbajnokunktól Te is, hogyan fess szupergyors mintákat akár pasztellesebb tavaszi, akár élénk-neon nyári Royal Gel-ekkel, és vedd fel díszítő repertoárodba. Vigyázz, vendégednek még a lélegzete is eláll majd, ha meglátja a végeredményt.

Elsajátítható ismeretek

Minden, amit a Royal Gel-ekről tudni kell, zselés térhatások képzése felületen, minták kialakításának szabályai, színelmélet, kompozíció kialakítás.

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A tanfolyamra javasolt anyagok listája:
Kedvenc Royal Gel színeid (pl.: R3, R7, R18, R67, R72, R82, R83, R84, R85, R86), Kedvenc ONE STEP CrystaLAc-jaid (pl.: 1S30, 1S31, 1S32, 1S33, 1S34), Art Design ecset, 0 Short, Crystal díszítőtű és pontozó, paletta, fixálásmentes fényzselé, Swarovski-kövek.

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk: UV lámpa, asztali lámpa, papírtörlő.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Oktatás időtartama

9:00-16:00