*}

Díszítő továbbképzések

Székesfehérvár - Új! Téli szalonminták Waterway technikával

Oktató: Majnik Mónika

Közeleg az év legpörgősebb időszaka, ezért időszerű előre felkészülni a téli díszítésekre, ötleteket szerezni, begyakorolni az ünnepi mintákat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen a netet böngészni cuki hópihés minták után kutatva. A szalonmunka során nem mindig van lehetőség időigényes minták elkészítésére, de amit Móni mutat, az bizony percek alatt elkészíthető és roppantul látványos!

A tanfolyamon mindent megtanulhatsz a Waterway technikáról, valamint WaterPro CrystaLac-okról, illetve arról, hogyan alkalmazd őket ONE STEP CrystaLac-okkal és 3 STEP CrystaLac-okkal. Attól függően, melyik a kedvenced. 

Nehézségi szint: 1


Elsajátítható ismeretek

3 STEP és ONE STEP CrystaLac anyagismeret, jellemzőik és tulajdonságaik, anyagvezetés technikája, vékony vonalak készítése, kontúrozás, színátmenet, márvány hatás, minta- és kompozíció kialakítás, pár perces szalonminták készítése.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!
 
Tanfolyamra javasolt anyagok listája:
WaterPro CrystaLac Clear, fekete és fehér WaterPro CrystaLac, kedvenc ONE STEP CrystaLac színeid (1S és OS), kedvenc 3 STEP CrystaLac színeid (3S és GL), kedvenc Tiger Eye és Glassy CrystaLac színeid, R6-os és R7-es Royal Gel, Crystal sellőpor, 0 Short ecset, 0 Long ecset, Art Design ecset, díszítő tip.
Törölköző vagy terítő az asztalra.
 
Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.
 
A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen!
 

Oktatás időtartama

9:00-16:00