Késes pedikűr technikai képzés

Érdekel a pedikűrös szakma? Megtanulnád a lábápolás alapjait és a körmök díszítésének géllakk technikáját? Ha már gyakorló kézápoló és műkörömépítő vagy és szeretnél fejlődni, bővíteni a szolgáltatásaid körét, akkor is várunk! Tanuld meg nálunk a késes pedikűr technikát. Felszerelt szaktermeinkben, gyakorlat központú oktatásainkon minőségi alapanyagokkal és eszközökkel.
Érdekel a pedikűrös szakma? Megtanulnád a lábápolás alapjait és a körmök díszítésének géllakk technikáját? Ha már gyakorló kézápoló és műkörömépítő vagy és szeretnél fejlődni, bővíteni a szolgáltatásaid körét, akkor is várunk! Tanuld meg nálunk a késes pedikűr technikát. Felszerelt szaktermeinkben, gyakorlat központú oktatásainkon minőségi alapanyagokkal és eszközökkel. A képzés munkaformái: Online élő, elméleti oktatás: 2 x 5 óra Szaktermi gyakorlati képzés: 6 x 5 óra Online tananyagok: 1 óra (oktató videó + online tananyagok) Irányított gyakorlás otthon: 30 óra Online konzultáció: 2 óra Összesen 73 óra aktív tanulás! Fontos! Az új és érvényben lévő jogszabályok alapján képzéseink sikeres elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével jogosult vagy alkalmazottként szalonban dolgozni, ha a szolgáltatást a szalon szakmai felügyelete alatt végzed. (Erről bővebben itt tájékozódhatsz: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról.) Az új jogszabályok alapján a felnőttoktatásban megszerzett képesítéssel nem nyithatsz önálló tevékenység keretében kéz-és lábápoló szalont, önálló vállalkozói tevékenységre nem vagy jogosult. A képzés sikeres elvégzését követően tanúsítványt kapsz, kérésedre ezt angol nyelven is kiállítjuk számodra. Jelentkezés feltételei: betöltött 18-ik életév és 8 általános iskolai végzettség Szaktermeink, a gyakorlati képzés helyszíne: 2310 Szigetszentmiklós Bajcsy- Zsilinszky u. 24. ELSAJÁTÍTHATÓ ISMERETEK Szakmai elmélet, anyagismeret. Élettani ismeretek: a láb anatómiája, elváltozásai, bőr és köröm anatómiája élettana, elváltozásai. Tisztítási és fertőtlenítési eljárások alkalmazása. Állapotfelmérés kezelési terv készítése. A pedikűrös kések megismerése, használatuk szabályai, tárolásuk és karbantartásuk. Kézi pedikűr gyakorlás: köröm kezelés, bőrkeményedés és tyúkszem eltávolítás, körmök díszítése lakkal és géllakkal. Köröm- és bőrápolási technológiák A szaktermekben biztosított anyagok és eszközök: eszközfertőtlenítők, bőrfertőtlenítők, fertőtlenítő szappan, masszázskrém, UV és asztali lámpa, papírtörlő, géllakk oldó, lakklemosó, paraffingép, bőrradír, japán manikűrkészlet, csiszológép. Alap és fedő lakk (vagy 2 in1 alap+fedő), base gel, színes géllakk, Cool Top Gel. MIT KELL HOZNI A TANFOLYAMRA? Pedikűr készlet: körömcsípő, körömkaparó, szemző, véső, körlencse, ovális lencse, kis tyúkszemkés, tyúkszemkés, talpkés, sarokkés, bőrvágó olló, körömreszelő. OKTATÁS DÍJA 48 500 Ft A Regisztrációhoz 20.000.- előleg szükséges.

A tanfolyam kezdete: 2022. december 03. - 09:00

A tanfolyam vége: 2022. december 17. - 16:00

Képző intézmény: NemesTrend Kft.

Képzés helyszíne: 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy Zsilinszky u.24 Fortuna üzletház emeletén

A tanfolyam díja: 48 500 Ft


Érdeklődés / jelentkezés

Érdeklődés / jelentkezés: Manikűrös és körömdizájner képzés, Pedikűrös képzések, Tanfolyam: Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky u. 24. 1. emelet. +3630/611-6206, crystalnails2310@gmail.com Nemes Trend Kft.