Balázsi Szilvia - Oktató / Budapest

Balázsi Szilvia - Tanfolyam oktató

2010 novemberében végeztem, mint Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, a Crystal Nails – Elit Körmösakadémián. Már az alapképzés során magával ragadott tanáraim szakmaszeretete, így már a tanfolyam is nagy élmény volt számomra, és alig vártam, hogy elkezdhessek én is dolgozni.

2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Megismerkedtem az oktatók szakmaszeretetével, ami engem is magával ragadott, így az alapképzés elvégzése is egy élmény volt. Ahogy sikeresen vizsgáztam elkezdtem szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig. Több, mint 30 továbbképzésen jártam már, köztük a Körömtáborban is. Hamar meglátszott a lelkesedésem eredménye, a vendégköröm nagyon hamar kialakult, első szakmában eltöltött évemben felkértek online cikkre illetve, hogy a TV2 reggeli műsorában szerepeljek.  Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó. A versenyzésre se kellett sokat várni, 2012-ben elkezdtem ezzel is foglalkozni. Szépen haladtam versenyről versenyre a dobogón felfelé. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé felnőtt kategóriában. A Crystal Nails ezután kért fel oktatónak. 2015-ben megnyitottam a saját Körmös Szalonomat, ahol több profi műkörmös és pedikűrös kolleganővel dolgozom együtt és oktatom őket. Folytatom a lelkes pályafutásomat, azóta Magyar Bajnok lettem gél lakk kategóriában, elkezdtem porcelánban is versenyezni, elvégeztem a Műkörömépítő Szakoktatói tanfolyamot és több továbbképzést is tartok vidéken és Budapesten a tanulóknak. 

Célom:
Minél több mindent elérni a szakmámban, versenyeket nyerni, oktatásokat tartani. Rengeteg erőt ad az elégedett vendégek visszajelzése és a tanulók dicsérete. Úgy gondolom, hogy a legjobb szakma talált rám.


Képzések időpontjai, helyszíne:

2019 április


Gel Painting START II.

Képzés kezdete: 2019-04-02 - 09:00
Képzés helyszíne: 1162 Budapest Csömöri út 219.
Képzés díja: 15 000 Ft
Érdeklődöm

2019 május


Gel Painting START I.

Képzés kezdete: 2019-05-03 - 09:00
Képzés helyszíne: Mosonmagyaróvár, Szent István Király út 8.
Képzés díja: 15 000 Ft
Érdeklődöm

Tanulói vélemények

#001 Nádporné Jánosi Ilona 2018.01.27 - 15:48

2018 január 26.-án pénteken Balázsi Szilvia Gel lac tanfolyamán voltam, nagyon kedves, kiváló oktató, segítőkész,egyszóval mindenkinek ajálom!További sok sikert kívánok Szilvinek!